Çözüldü Intel HD Graphics 2000'e OpenGL nasıl yuklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zombrine Tvo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi
Meslek
Renderci
Merhaba. Windows 10 Pro kullanıyorum. Ekran kartim olmadigi icin Intel Core i3-2100 islemcimin icndeki grafik kartini kullanıyorum, ondan Minecraft oynamak istiyorum ama OpenGL lazim diyor. Bunun icin OpenGL'nin hangi versionunu kullanmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
OpenGL arayüzü ekran kartı sürücüsü ile birlikte gelmekte. Güncel sürümün sistem gereksinimlerine bakacak olursak işlemcinizde bulunan dahili ekran kartının OpenGL sürümü yetersiz kalıyor. Minecraft, 1.17 sürümünden itibaren OpenGL 3.2 gerektiriyor. Sizin dahili ekran kartınız ise en fazla 3.1 sürümünü desteklemekte. Eğer 1.16 sürümünü indirebiliyorsanız onu indirip deneyin. Ya da ForceGL20 modu ile de deneyebilirsiniz.

Bunun dışında bir çözüm var mı bilmiyorum. Bilenler varsa belirtebilir.
OpenGL arayüzü ekran kartı sürücüsü ile birlikte gelmekte. Güncel sürümün sistem gereksinimlerine bakacak olursak işlemcinizde bulunan dahili ekran kartının OpenGL sürümü yetersiz kalıyor. Minecraft, 1.17 sürümünden itibaren OpenGL 3.2 gerektiriyor. Sizin dahili ekran kartınız ise en fazla 3.1 sürümünü desteklemekte. Eğer 1.16 sürümünü indirebiliyorsanız onu indirip deneyin. Ya da ForceGL20 modu ile de deneyebilirsiniz.

Bunun dışında bir çözüm var mı bilmiyorum. Bilenler varsa belirtebilir.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı