2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 3 Ocak 2021 #11 Erybyk dedi: Hayır ekran kartı sistem gereksinimi karşılamıyor Genişletmek için tıkla... o ekran kartıyla bizzat kendim oynadım kaldırıyor ama kasıyor
Erybyk dedi: Hayır ekran kartı sistem gereksinimi karşılamıyor Genişletmek için tıkla... o ekran kartıyla bizzat kendim oynadım kaldırıyor ama kasıyor
Erybyk Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #12 278491 dedi: O ekran kartıyla bizzat kendim oynadım kaldırıyor ama kasıyor. Genişletmek için tıkla... İşte kastığı için kaldırmıyor ekran kartını GTA 5'i oynatmaya zorladığın için aşırı ısınıyor kaldırmadığı oyunları oynama benim bir kere ekran kartım yanmıştı PC'yi Full değiştirdim yeni sistem topladım ekran kartını ve işlemcini yükselt derim.
278491 dedi: O ekran kartıyla bizzat kendim oynadım kaldırıyor ama kasıyor. Genişletmek için tıkla... İşte kastığı için kaldırmıyor ekran kartını GTA 5'i oynatmaya zorladığın için aşırı ısınıyor kaldırmadığı oyunları oynama benim bir kere ekran kartım yanmıştı PC'yi Full değiştirdim yeni sistem topladım ekran kartını ve işlemcini yükselt derim.
eneskkc31 Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #13 kaldırıyor bende 8 gb ram ve intel hd graphics 3000 var ve 30-40 arası bi şekilde oynuyorum
Erybyk Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #14 eneskkc31 dedi: Kaldırıyor bende 8 GB RAM ve Intel HD Graphics 3000 var ve 30-40 arası bir şekilde oynuyorum Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsun? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
eneskkc31 dedi: Kaldırıyor bende 8 GB RAM ve Intel HD Graphics 3000 var ve 30-40 arası bir şekilde oynuyorum Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsun? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et