ey_32me Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 251 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #1 İyi günler. Başlıktaki oyunu indirdim. Ama oyunu bir türlü acamadım. Açılmamasının sebebi ise resimde belirrttim. Sistem şu: 6 GB DDR3 1333 MHz RAM. Intel Core i3-2348M işlemci. Windows 7 Professional kurdum. SSD kullanıyorum. Intel HD Graphics 3000. Hangi DirectX sürümünü kurarsam kurayım bu hatayı veriyor. Çözümü bilen yazarsa sevinirim. Dosya Ekleri 1604670109534.png 1,8 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
İyi günler. Başlıktaki oyunu indirdim. Ama oyunu bir türlü acamadım. Açılmamasının sebebi ise resimde belirrttim. Sistem şu: 6 GB DDR3 1333 MHz RAM. Intel Core i3-2348M işlemci. Windows 7 Professional kurdum. SSD kullanıyorum. Intel HD Graphics 3000. Hangi DirectX sürümünü kurarsam kurayım bu hatayı veriyor. Çözümü bilen yazarsa sevinirim.
Çözüm Bora Dere 2 Aralık 2020 DirectX sürümü sizin yükleyebileceğiniz bir şey değil zaten. Ekran kartınızın DirectX özellik sürümü yetersiz, bu oyunu bu kartla oynayamazsınız.
DirectX sürümü sizin yükleyebileceğiniz bir şey değil zaten. Ekran kartınızın DirectX özellik sürümü yetersiz, bu oyunu bu kartla oynayamazsınız.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.814 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 2 Aralık 2020 #2 DirectX sürümü sizin yükleyebileceğiniz bir şey değil zaten. Ekran kartınızın DirectX özellik sürümü yetersiz, bu oyunu bu kartla oynayamazsınız. Artı 1 Eksi Çözüm
DirectX sürümü sizin yükleyebileceğiniz bir şey değil zaten. Ekran kartınızın DirectX özellik sürümü yetersiz, bu oyunu bu kartla oynayamazsınız.
zKratosz Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 293 29 Şubat 2024 #3 Bora Dere dedi: DirectX sürümü sizin yükleyebileceğiniz bir şey değil zaten. Ekran kartınızın DirectX özellik sürümü yetersiz, bu oyunu bu kartla oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır, 3.part yazılımlar ile bu sorunu aşmak mümkün. Artı -1 Eksi
Bora Dere dedi: DirectX sürümü sizin yükleyebileceğiniz bir şey değil zaten. Ekran kartınızın DirectX özellik sürümü yetersiz, bu oyunu bu kartla oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır, 3.part yazılımlar ile bu sorunu aşmak mümkün.