Y Yusuf.Sakar Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Merhaba, Intel HD Graphics 3000 VRAM arttırabilir miyim? 32MB gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 31 Ocak 2021 #2 BIOS üzerinden arttırabilirsiniz.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 31 Ocak 2021 #3 BİOS'da ayar yapabilirsiniz ama pek faydalı olmaz.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 31 Ocak 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben HD 2000 için artırdım 5FPS bile artmadı. Boşuna RAM kullanımı arttı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben HD 2000 için artırdım 5FPS bile artmadı. Boşuna RAM kullanımı arttı.
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 31 Ocak 2021 #5 Graiden dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben HD 2000 için artırdım 5 FPS bile artmadı. Boşuna RAM kullanımı arttı. Genişletmek için tıkla... Artmaması normal. Bu yöntem RAM'den kullandığı miktarı arttırıyor. Zaten 32 MB yetersiz kaldığında otomatik olarak RAM'inden kullanmaya başlıyor. Kısaca hiçbir şey değişmiyor.
Graiden dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben HD 2000 için artırdım 5 FPS bile artmadı. Boşuna RAM kullanımı arttı. Genişletmek için tıkla... Artmaması normal. Bu yöntem RAM'den kullandığı miktarı arttırıyor. Zaten 32 MB yetersiz kaldığında otomatik olarak RAM'inden kullanmaya başlıyor. Kısaca hiçbir şey değişmiyor.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 ilginç arkadaş mümkün olmadığını sanıyormuş. On board ekran kartlarında sürekli ve basitçe bios üzerinden yapılan işlemdir.
ilginç arkadaş mümkün olmadığını sanıyormuş. On board ekran kartlarında sürekli ve basitçe bios üzerinden yapılan işlemdir.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 4 Ekim 2022 #7 fersend dedi: ilginç arkadaş mümkün olmadığını sanıyormuş. On board ekran kartlarında sürekli ve basitçe bios üzerinden yapılan işlemdir. Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarda olmuyor sanırım HD 3000 var bende olmuyor biosta yok ve regedit ten de olmadı. 128mb.
fersend dedi: ilginç arkadaş mümkün olmadığını sanıyormuş. On board ekran kartlarında sürekli ve basitçe bios üzerinden yapılan işlemdir. Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarda olmuyor sanırım HD 3000 var bende olmuyor biosta yok ve regedit ten de olmadı. 128mb.