Sistemim oldukça kötü, ben de son zamanlarda bu yazılımın adını sık sık duyar oldum. Sizce bu programı alırsam ortalama 30 FPS aldığım oyunlarda bana pozitif etkisi olur mu?
Intel HD Graphics 400 4 GB RAM.
6 ücretsiz 1 ücretli düşük sistem gereksinimli oyun paylaşıyorum. Microsoft Store'de bizim bilmediğimiz ne cevherler varmış diyeceksiniz. İlk önce ücretli olan oyunumuzdan başlayalım. 1- Reckless Racing Ultimate - 14 TL (Microsoft Studios Oyunu, Ücretsiz deneme sürümü mevcut) Link açılınca...
Download this game from Microsoft Store for Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows 10 Team (Surface Hub). See screenshots, read the latest customer reviews, and compare ratings for Zombie Show.
Sistemim oldukça kötü, ben de son zamanlarda bu yazılımın adını sık sık duyar oldum. Sizce bu programı alırsam ortalama 30 FPS aldığım oyunlarda bana pozitif etkisi olur mu?