raoz Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 154 Çözümler 9 Yer İstanbul, Türkiye 5 Şubat 2021 #11 (!)
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 5 Şubat 2021 #12 Benim mizah anlayışım yokmuş demek ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada gerçekten alındım, forumdan soğudum bildiğin.
Benim mizah anlayışım yokmuş demek ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada gerçekten alındım, forumdan soğudum bildiğin.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 5 Şubat 2021 #13 PuMaT dedi: Bu mizah seviyesine sahip olmak için ne yaptınız? Söyleyin de yapmayalım. Genişletmek için tıkla... Kanka belirttim altta bakabilirsin. ZeroTw02 dedi: Mizah şelalesinde bir yudum alıp kahkağa mağarasına girdim orada usta cimbom haribo vardı ona bu mizahın kaynağını sordum cevabı ise bruh oldu. Genişletmek için tıkla...
PuMaT dedi: Bu mizah seviyesine sahip olmak için ne yaptınız? Söyleyin de yapmayalım. Genişletmek için tıkla... Kanka belirttim altta bakabilirsin. ZeroTw02 dedi: Mizah şelalesinde bir yudum alıp kahkağa mağarasına girdim orada usta cimbom haribo vardı ona bu mizahın kaynağını sordum cevabı ise bruh oldu. Genişletmek için tıkla...
H Haruki Murakami Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 5 Şubat 2021 #14 Hani bazılarına tebessüm bile ettirmedi derler ya. Ben buna bildiğin üzüldüm. Eğer bunun mizah ile en ufak bir bağı olduğunu düşünüyorsanız gerçekten bir sorun vardır. Hatta o kadar komik değil ki komik olmamasına gülesim geldi.
Hani bazılarına tebessüm bile ettirmedi derler ya. Ben buna bildiğin üzüldüm. Eğer bunun mizah ile en ufak bir bağı olduğunu düşünüyorsanız gerçekten bir sorun vardır. Hatta o kadar komik değil ki komik olmamasına gülesim geldi.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Şubat 2021 #15 Luuks dedi: Benim mizah anlayışım yokmuş demek ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada gerçekten alındım forumdan soğudum. Genişletmek için tıkla... Biz de soğuduk hocam. Böyle soğuk espriler görünce ne yapalım biz de? Malum kış havalar soğuk. Biz de dayanmak zorundayız.
Luuks dedi: Benim mizah anlayışım yokmuş demek ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada gerçekten alındım forumdan soğudum. Genişletmek için tıkla... Biz de soğuduk hocam. Böyle soğuk espriler görünce ne yapalım biz de? Malum kış havalar soğuk. Biz de dayanmak zorundayız.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 5 Şubat 2021 #16 Birisi42 dedi: Biz de soğuduk hocam. Böyle soğuk espriler görünce ne yapalım biz de? Malum kış havalar soğuk. Biz de dayanmak zorundayız. Genişletmek için tıkla... Güldürmedi.
Birisi42 dedi: Biz de soğuduk hocam. Böyle soğuk espriler görünce ne yapalım biz de? Malum kış havalar soğuk. Biz de dayanmak zorundayız. Genişletmek için tıkla... Güldürmedi.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 5 Şubat 2021 #17 Mizah budur akisini iddağa edeni haribolar ısırsın(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mizah budur akisini iddağa edeni haribolar ısırsın(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 5 Şubat 2021 #18 ZeroTw02 dedi: Mizah budur akisini iddağa edeni haribolar ısırsın, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güldürmedi. Haribolar mizah budur dediğin için seni kaynar lavın içine attı (!).
ZeroTw02 dedi: Mizah budur akisini iddağa edeni haribolar ısırsın, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güldürmedi. Haribolar mizah budur dediğin için seni kaynar lavın içine attı (!).
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 5 Şubat 2021 #19 Luuks dedi: Güldürmedi. Genişletmek için tıkla... (!) Var kanka.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Şubat 2021 #20 Luuks dedi: Güldürmedi. Genişletmek için tıkla... Amaç güldürmek değildi zaten.