SquLancesinyo Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Çözümler 1 3 Temmuz 2022 #1 Görseldeki sistemim RDR 2 en düşük ayarlarda kaç FPS alır? Dosya Ekleri şi.PNG 13,6 KB · Görüntüleme: 135 ekran.PNG 2,8 KB · Görüntüleme: 109
Y Yiğit Çiçekci Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 346 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #2 Oynatmaz yüksek ihtimal.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 3 Temmuz 2022 #3 Maalesef hocam açacağını bile düşünüyorum.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 3 Temmuz 2022 #4 SquLancesinyo dedi: Görseldeki sistemim RDR 2 en düşük ayarlarda kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hangi oyunda ne beklemeniz gerektiği hakkında bilgi var. Göz atabilirsiniz. RDR2'yi teste eklememiş bile .
SquLancesinyo dedi: Görseldeki sistemim RDR 2 en düşük ayarlarda kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hangi oyunda ne beklemeniz gerektiği hakkında bilgi var. Göz atabilirsiniz. RDR2'yi teste eklememiş bile .
SquLancesinyo Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Çözümler 1 3 Temmuz 2022 #5 Rowns dedi: Maalesef hocam açacağını bile düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... google'da sistem gereksinimleri düşük olduğu için bir denetlemek istedim
Rowns dedi: Maalesef hocam açacağını bile düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... google'da sistem gereksinimleri düşük olduğu için bir denetlemek istedim
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.332 Makaleler 8 Çözümler 179 3 Temmuz 2022 #6 Sen Red Dead Redemption 2'yi açamazsın. DX 12 desteği yok ve Vulkan desteği yok. AMD grafik kartıyla da neredeyse imkansız.
Sen Red Dead Redemption 2'yi açamazsın. DX 12 desteği yok ve Vulkan desteği yok. AMD grafik kartıyla da neredeyse imkansız.
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #7 Açılmaz bile.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 3 Temmuz 2022 #8 Harici ekran kartı ile de dahili grafik birimi ile de oynayamazsınız. SquLancesinyo dedi: google'da sistem gereksinimleri düşük olduğu için bir denetlemek istedim Genişletmek için tıkla... RDR 2’nin sistem gereksinimleri düşük değil aksine yüksek.
Harici ekran kartı ile de dahili grafik birimi ile de oynayamazsınız. SquLancesinyo dedi: google'da sistem gereksinimleri düşük olduğu için bir denetlemek istedim Genişletmek için tıkla... RDR 2’nin sistem gereksinimleri düşük değil aksine yüksek.
SquLancesinyo Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Çözümler 1 3 Temmuz 2022 #9 hasuna dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hangi oyunda ne beklemeniz gerektiği hakkında bilgi var. Göz atabilirsiniz. RDR2'yi teste eklememiş bile . Genişletmek için tıkla... ben hd 4000 laptopumda valoda 15fps alıyorum sorun neyde ?
hasuna dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hangi oyunda ne beklemeniz gerektiği hakkında bilgi var. Göz atabilirsiniz. RDR2'yi teste eklememiş bile . Genişletmek için tıkla... ben hd 4000 laptopumda valoda 15fps alıyorum sorun neyde ?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 3 Temmuz 2022 #10 SquLancesinyo dedi: Ben HD 4000 laptopumda Valorant'ta 15FPS alıyorum sorun neyde? Genişletmek için tıkla... RAM'iniz eğer tek kanalsa onunla ilgilidir. Ve dahili ekran kartına ayrılmış bellek miktarına da bakın.
SquLancesinyo dedi: Ben HD 4000 laptopumda Valorant'ta 15FPS alıyorum sorun neyde? Genişletmek için tıkla... RAM'iniz eğer tek kanalsa onunla ilgilidir. Ve dahili ekran kartına ayrılmış bellek miktarına da bakın.