Acicekenmazlum Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı Intel HD graphics 4000 İşlemci Intel core i7 2.40 GHz İnternet kafede RDR2 oynuyorum ama kendi bilgisayarımda oynamak istiyorum. Çok güzel bir oyun. Ne yapmalıyım?
İnternet kafede RDR2 oynuyorum ama kendi bilgisayarımda oynamak istiyorum. Çok güzel bir oyun. Ne yapmalıyım?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #11 cenkkk dedi: Ekran kartı satın almalısın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı alamaz ki HD Graphics 4000 dahili bir grafik kartı. Laptop kullanıyor arkadaş. Artı 0 Eksi
cenkkk dedi: Ekran kartı satın almalısın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı alamaz ki HD Graphics 4000 dahili bir grafik kartı. Laptop kullanıyor arkadaş.
Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #12 ReyuM dedi: GeForce NOW'da yok RDR2. Genişletmek için tıkla... bilmiyordum sadece adını duydum Artı 0 Eksi
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 Adrastos dedi: Ekran kartı alamaz ki HD Graphics 4000 dahili bir grafik kartı. Laptop kullanıyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor laptop olduğu? i7 masaüstü işlemcilerde de HD 4000 var mesela i7-3770'te. Düzenleme: İşlemci frekansını görmemişim. Doğrudur sistem toplaması gerekir. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Ekran kartı alamaz ki HD Graphics 4000 dahili bir grafik kartı. Laptop kullanıyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor laptop olduğu? i7 masaüstü işlemcilerde de HD 4000 var mesela i7-3770'te. Düzenleme: İşlemci frekansını görmemişim. Doğrudur sistem toplaması gerekir.
KS KS Acicekenmazlum Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #14 Salvatorio dedi: İmkanı yok hocam. Benim sistem de sizinkiyle benzerdi. Daha Tomb Raider'i açamıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox One S alıyorum sonraki aya sonunda hayallerim gerçekleşiyor. cenkkk dedi: Nerede yazıyor laptop olduğu? i7 masaüstü işlemcilerde de HD 4000 var mesela i7-3770'te. Düzenleme: İşlemci frekansını görmemişim. Doğrudur sistem toplaması gerekir. Genişletmek için tıkla... Laptop Samsung cenkkk dedi: Ekran kartı satın almalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam alırım ama laptopuun kasaya uyar mı bilmiyorum yoksa bir 1650 Ti alırım Artı 0 Eksi
Salvatorio dedi: İmkanı yok hocam. Benim sistem de sizinkiyle benzerdi. Daha Tomb Raider'i açamıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox One S alıyorum sonraki aya sonunda hayallerim gerçekleşiyor. cenkkk dedi: Nerede yazıyor laptop olduğu? i7 masaüstü işlemcilerde de HD 4000 var mesela i7-3770'te. Düzenleme: İşlemci frekansını görmemişim. Doğrudur sistem toplaması gerekir. Genişletmek için tıkla... Laptop Samsung cenkkk dedi: Ekran kartı satın almalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam alırım ama laptopuun kasaya uyar mı bilmiyorum yoksa bir 1650 Ti alırım
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #15 Acicekenmazlum dedi: Hocam Xbox One S alıyorum sonraki aya sonunda hayallerim gerçekleşiyor. Laptop Samsung Hocam alırım ama laptopuun kasaya uyar mı bilmiyorum yoksa bir 1650 Ti alırım Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takamazsın, laptop olduğunu görmeden yazmıştım. Bu laptopu satıp kasa toplamaya bak. Artı 0 Eksi
Acicekenmazlum dedi: Hocam Xbox One S alıyorum sonraki aya sonunda hayallerim gerçekleşiyor. Laptop Samsung Hocam alırım ama laptopuun kasaya uyar mı bilmiyorum yoksa bir 1650 Ti alırım Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takamazsın, laptop olduğunu görmeden yazmıştım. Bu laptopu satıp kasa toplamaya bak.
KS KS Acicekenmazlum Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #16 cenkkk dedi: Ekran kartı takamazsın, laptop olduğunu görmeden yazmıştım. Bu laptopu satıp kasa toplamaya bak. Genişletmek için tıkla... Bu laptop çok değerli hiç satasım yok bide 11 yıllık laptopu kim alacak Artı 0 Eksi
cenkkk dedi: Ekran kartı takamazsın, laptop olduğunu görmeden yazmıştım. Bu laptopu satıp kasa toplamaya bak. Genişletmek için tıkla... Bu laptop çok değerli hiç satasım yok bide 11 yıllık laptopu kim alacak
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #17 Acicekenmazlum dedi: Bu laptop çok değerli hiç satasım yok bir de 11 yıllık laptopu kim alacak? Genişletmek için tıkla... Alan kesin çıkar, değerli derken hediye mi? Artı 0 Eksi
Acicekenmazlum dedi: Bu laptop çok değerli hiç satasım yok bir de 11 yıllık laptopu kim alacak? Genişletmek için tıkla... Alan kesin çıkar, değerli derken hediye mi?
KS KS Acicekenmazlum Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #18 319179 dedi: Oynayamazsın maalesef Genişletmek için tıkla... O zaman hırsızlık yaparım. Artı 0 Eksi
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #19 Acicekenmazlum dedi: O zaman hırsızlık yaparım. Genişletmek için tıkla... Sadece hızlı koşman yeterli. Artı 0 Eksi
Acicekenmazlum dedi: O zaman hırsızlık yaparım. Genişletmek için tıkla... Sadece hızlı koşman yeterli.