Intel HD Graphics 4000'e AMD sürücüsü yüklemek

600002

Decapat
Merhaba, az önce bir oyun FPS artırma videosu izledim izlediğim kanalın sahibi AMD driveri yüklememiz gerektiğini söylüyordu. Biraz saçma geldi ama bu sorayim dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videonun linkini bırakır mısınız?

Merhaba, az önce bir oyun FPS artırma videosu izledim izlediğim kanalın sahibi AMD driveri yüklememiz gerektiğini söylüyordu. Biraz saçma geldi ama bu sorayim dedim.
Öyle bir şey yok. Sürücü ekran kartı ve donanım kimlikleriyle uyumlu değilse yüklenmeyecektir zaten. Intel ekran kartını AMD yapmak gibi bir lüks yok.

Eğer kendisinde AMD varsa demiş olabilir.

Titan RTX sürücüsü yükleyin hocam kurgu işine de girersiniz derdim ama şimdi moderatör arkadaşlar uyarı verir. O yüzden öyle bir şey olmaz kaldı ki yükleyemezsiniz sürücü sistemi taradığında uyumlu donanım bulamaz ve kurulumu tamamlamaz.

Öyle bir şey yok. Sürücü ekran kartı ve donanım kimlikleriyle uyumlu değilse yüklenmeyecektir zaten. Intel ekran kartını AMD yapmak gibi bir lüks yok.

Eğer kendisinde AMD varsa demiş olabilir.

Keşke olsa 😜😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence o adam öyle dememiştir de sen yine de bir videoyu at bakalım.

Öyle şey mi olur hahaha.
Ekran kartsız bilgisayara ekran kartı sürücüsü yüklemek gibi :D

Biraz saçma gelmesin direk saçma gelsin o videodaki arkadaş ya bir şey içmiş ya da sadece AMD GPU kullananlar için demiş.
Senin durumunda sücürü kurulmaz bile.

Videonun linkini bırakır mısınız?

Kanalı kötülemek olmasın ama gerçekten biraz saçmalamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı