Intel HD Graphics' 4400e overclock yapılabilir mi?

Yusuf_Bey12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba elimde dahili bir ekran kartı olan Intel HD Graphics 4400 var. Overclock yapmak istiyorum yapabilir miyim? Nasıl?

Yapamazsınız hocam, kalsa ki yapsanız dahi performans artışı olmaz. Overclock sadece belirli potansiyeli olan kartlarda hissedilir performans farkı yaratır.

Yapamazsınız hocam, kalsa ki yapsanız dahi performans artışı olmaz. Overclock sadece belirli potansiyeli olan kartlarda hissedilir performans farkı yaratır.

Hocam sonuçta overclock denilen şey MHz arttrırma olmuyor mu? Bu dahili ekran kartının da kapasitesi vardır sonuçta ve MHz arttırabilemez miyiz?

@Yusuf_Bey12 Eğer bi oyunu kaldırmıyorsa yine kaldırmaz oynayabildiğin oyununda da farkedilebilir bir değişiklik olmaz. Hatta nerdeyse hiçbir değişiklik olmaz muhtemelen

Ki desteklediğini de sanmıyorum dahili GPU'ya OC atıldığını ne gördüm ne duydum.

YouTube'da görmüştüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
YouTube'da görmüştüm.

Bir arkadaş Extreme tuning Utility üzerinden yapmış ama çalışır mı denemedim. Youtube'da nasıl yapıldığını söylemiyor mu? Tek yapılabildiğini mi söylüyor?

Bir arkadaş Extreme tuning Utility üzerinden yapmış ama çalışır mı denemedim. YouTube'da nasıl yapıldığını söylemiyor mu? Tek yapılabildiğini mi söylüyor?

Bilmiyorum. Sonuçta ben buraya fikir almak için ve her görüşü öğrenmek için konu açmıştım.

Yapılır neden yapılmasın. Ama iGPU için Ram oc daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…