Yapamazsınız hocam, kalsa ki yapsanız dahi performans artışı olmaz. Overclock sadece belirli potansiyeli olan kartlarda hissedilir performans farkı yaratır.
Yapamazsınız hocam, kalsa ki yapsanız dahi performans artışı olmaz. Overclock sadece belirli potansiyeli olan kartlarda hissedilir performans farkı yaratır.
@Yusuf_Bey12 Eğer bi oyunu kaldırmıyorsa yine kaldırmaz oynayabildiğin oyununda da farkedilebilir bir değişiklik olmaz. Hatta nerdeyse hiçbir değişiklik olmaz muhtemelen
Ki desteklediğini de sanmıyorum dahili GPU'ya OC atıldığını ne gördüm ne duydum.
@Yusuf_Bey12 eğer bir oyunu kaldırmıyorsa yine kaldırmaz oynayabildiğin oyununda da fark edilebilir bir değişiklik olmaz. Hatta neredeyse hiçbir değişiklik olmaz muhtemelen
Ki desteklediğini de sanmıyorum dahili GPU'ya OC atıldığını ne gördüm ne duydum.
Bir arkadaş Extreme tuning Utility üzerinden yapmış ama çalışır mı denemedim. Youtube'da nasıl yapıldığını söylemiyor mu? Tek yapılabildiğini mi söylüyor?
Bir arkadaş Extreme tuning Utility üzerinden yapmış ama çalışır mı denemedim. YouTube'da nasıl yapıldığını söylemiyor mu? Tek yapılabildiğini mi söylüyor?