Intel HD Graphics 4600 kaç GB?

Hüseyin88

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, benim PC de Intel HD Graphics 4600 ekran kartı var. Bu kaç GB'lık bir ekran kartıdır?

İşlemci içerisine gömülü olduğu için sistem belleğinden kullanır.

Merhaba, benim PC de Intel HD Graphics 4600 ekran kartı var. Bu kaç GB'lık bir ekran kartıdır?
Genellikle toplam RAM miktarınızın yarısıdır. RAM koyduğunuzda yine o miktar RAM'in yarısı olur.

4 GB ise VRAM 2 GB.
16 GB RAM yaptınız, VRAM 8 GB olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows arama kısmına DxDiag yazıp girin ve Ekran seçeneğine tıkladığınızda bütün bilgileri görürsünüz.
Sağolun. DxDiag'dan bakınca yaklasık toplam bellek 2118 MB gozukuyor sagol dostum.

Genellikle toplam RAM miktarınızın yarısıdır. RAM koyduğunuzda yine o miktar RAM'in yarısı olur.

4 GB ise VRAM 2 GB.

Hocam her zaman öyle olmuyor bence, bende bile 16 GB RAM var ama VRAM 4 GB alıyor.
Sağ olun DxDiag'dan bakınca yaklasık toplam bellek 2118 MB gozukuyor sağ ol dostum

Bir şey değil. Sorunun çözümünü işaretlersen sevinirim

4 GB ise VRAM 2 GB.
Bende RAM 4 GB ama VRAM 112 MB olarak gözüküyor.bu
Hocam her zaman öyle olmuyor bence, bende bile 16 GB RAM var ama VRAM 4 GB alıyor.

Bir şey değil. Sorunun çözümünü işaretlersen sevinirim
Nasıl işaretleyebilirim?

4 GB ise VRAM 2 GB.

Ben de 4 GB RAM var ama VRAM 112 MB normal mi?

O halde grafikten grafiğe değişiyor. HD 4600 oldukça eski bir grafik, 2013'te çıkmış. Bende UHD 620 var (i5-8250U) ve RAM ekleyince VRAM de aynı miktarda arttı. Babamda yine UHD 620 var (i5-7200U) ve 16 GB RAM'de 8 GB'ı VRAM olarak ayrılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…