Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz?
Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz?
ben phasmophobia , Minecraft , Portal , Valorant Bunları denedim phasmophobia dışında hepsi 100 fps den fazla verdi ?Evet, onboard.Hiçbir oyun açmaz, görüntü içindir.
Ben Phasmophobia, Minecraft, portal, Valorant bunları denedim Phasmophobia dışında hepsi 100 FPS'den fazla verdi?
Peki İşlemci ramla alakası varmıdırEvet, onboard. Kötüdür. Temel düzey oyunları 30-40 FPS açar genelde. LoL, CS:GO ötesine gidemezsin.
Ben Phasmophobia, Minecraft, portal, Valorant bunları denedim Phasmophobia dışında hepsi 100 FPS'den fazla verdi?
i7 4.nesil işlemci 8 gb ramİşlemcin RAM'in falan ne? Bir de hangi ayarlarda?
Phasmaphobia'da kaç FPS aldınız?ben phasmophobia , Minecraft , Portal , Valorant Bunları denedim phasmophobia dışında hepsi 100 fps den fazla verdi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.