omerfar19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz?
Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 27 Şubat 2021 #2 Yanlış bilgi omerfar19 dedi: Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, onboard. Hiçbir oyun açmaz, görüntü içindir.
omerfar19 dedi: Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, onboard. Hiçbir oyun açmaz, görüntü içindir.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Şubat 2021 #3 omerfar19 dedi: Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet işlemci içinde yer alan dahili grafiktir, oyun performansı çök kötüdür.
omerfar19 dedi: Arkadaşlar, Intel HD Graphics olanlar onboard ekran kartı diye bir söylenti duymuştum, doğru mu acaba? Kötü müdür söyleyebilecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet işlemci içinde yer alan dahili grafiktir, oyun performansı çök kötüdür.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #4 Evet, onboard. Kötüdür. Temel düzey oyunları 30-40 FPS açar genelde. LoL, CS:GO ötesine gidemezsin.
omerfar19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #5 The G.O.A.T dedi: Evet, onboard. Hiçbir oyun açmaz, görüntü içindir. Genişletmek için tıkla... ben phasmophobia , Minecraft , Portal , Valorant Bunları denedim phasmophobia dışında hepsi 100 fps den fazla verdi ?
The G.O.A.T dedi: Evet, onboard. Hiçbir oyun açmaz, görüntü içindir. Genişletmek için tıkla... ben phasmophobia , Minecraft , Portal , Valorant Bunları denedim phasmophobia dışında hepsi 100 fps den fazla verdi ?
hsnc35 Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 254 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #6 omerfar19 dedi: Ben Phasmophobia, Minecraft, portal, Valorant bunları denedim Phasmophobia dışında hepsi 100 FPS'den fazla verdi? Genişletmek için tıkla... İşlemcin RAM'in falan ne? Bir de hangi ayarlarda?
omerfar19 dedi: Ben Phasmophobia, Minecraft, portal, Valorant bunları denedim Phasmophobia dışında hepsi 100 FPS'den fazla verdi? Genişletmek için tıkla... İşlemcin RAM'in falan ne? Bir de hangi ayarlarda?
omerfar19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #7 BerkayZ87 dedi: Evet, onboard. Kötüdür. Temel düzey oyunları 30-40 FPS açar genelde. LoL, CS:GO ötesine gidemezsin. Genişletmek için tıkla... Peki İşlemci ramla alakası varmıdır
BerkayZ87 dedi: Evet, onboard. Kötüdür. Temel düzey oyunları 30-40 FPS açar genelde. LoL, CS:GO ötesine gidemezsin. Genişletmek için tıkla... Peki İşlemci ramla alakası varmıdır
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 27 Şubat 2021 #8 omerfar19 dedi: Ben Phasmophobia, Minecraft, portal, Valorant bunları denedim Phasmophobia dışında hepsi 100 FPS'den fazla verdi? Genişletmek için tıkla... Minecraft portal Valorant sistem istemez. Başka bir ekran kartı varsa onunla açmışsınızdır yoksa ise iyi oynayın ben oyun açmaz derken sistem isteyen oyunları açmaz demiştim.
omerfar19 dedi: Ben Phasmophobia, Minecraft, portal, Valorant bunları denedim Phasmophobia dışında hepsi 100 FPS'den fazla verdi? Genişletmek için tıkla... Minecraft portal Valorant sistem istemez. Başka bir ekran kartı varsa onunla açmışsınızdır yoksa ise iyi oynayın ben oyun açmaz derken sistem isteyen oyunları açmaz demiştim.
omerfar19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #9 hsnc35 dedi: İşlemcin RAM'in falan ne? Bir de hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... i7 4.nesil işlemci 8 gb ram
hsnc35 dedi: İşlemcin RAM'in falan ne? Bir de hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... i7 4.nesil işlemci 8 gb ram
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 27 Şubat 2021 #10 omerfar19 dedi: ben phasmophobia , Minecraft , Portal , Valorant Bunları denedim phasmophobia dışında hepsi 100 fps den fazla verdi ? Genişletmek için tıkla... Phasmaphobia'da kaç FPS aldınız?
omerfar19 dedi: ben phasmophobia , Minecraft , Portal , Valorant Bunları denedim phasmophobia dışında hepsi 100 fps den fazla verdi ? Genişletmek için tıkla... Phasmaphobia'da kaç FPS aldınız?