2 Ekim 2017 Mesaj: 3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'tan grafik kartına 1 GB bellek ayrıldı. Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'tan grafik kartına 1 GB bellek ayrıldı.
KS KS E Eden Dust Ziyaretçi 2 Ekim 2017 #3 Silinen üye dedi: GTA V bekliyoruz. Güzel inceleme olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım. Sen yeter ki söyle
Silinen üye dedi: GTA V bekliyoruz. Güzel inceleme olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım. Sen yeter ki söyle
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2017 #4 Kesinlikle güzel bir inceleme, farklı farklı oyunlarda da test edebilir misiniz? Nedense merak uyandırdı bende bu iş. Ah diğer konularınızı şimdi gördüm hemen onlara da bakıyorum.
Kesinlikle güzel bir inceleme, farklı farklı oyunlarda da test edebilir misiniz? Nedense merak uyandırdı bende bu iş. Ah diğer konularınızı şimdi gördüm hemen onlara da bakıyorum.