Intel HD Graphics 5500 Fortnite'ta hata ve crash veriyor

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, geçtigimiz günlerde Fortnite indirdim. Normalde NVIDIA 920M ekran kartım var ama onunla girince 5 FPS üstüne çıkmıyor (Bu sorunu haftalarca Epic Games destek ile görüştüm çözemediler.) Onu devre dışı bırakıp Intel ile girince 30 FPS'ler almaya başladım. Fakat oyuna girdiğimde 10 saniye sonra oyundan atıyor. Tüm her şey en düşükte hatta çözünürlüğü 800 600 bile yaptım ama olmadı.
Fotoğraftaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
Kafayı yemek üzereyim haftalardır bu sorunlarla uğraşıyorum tam sevindim çözdüm diye bu çıktı şimdide.

Hocam ekran kartınız yok öncellikle işlemcinizin içinde bulunan grafik kartını kullanıyor o yüzden Fortnite'ye yeterli olmaz o yüzden atıyordur.

Hocam ekran kartınız yok öncellikle işlemcinizin içinde bulunan grafik kartını kullanıyor o yüzden Fortnite'ye yeterli olmaz o yüzden atıyordur.
Hocam öylede millet oynayabiliyor youtube'ta görüyorum. Minimum sistem gereksinimlerinde Intel HD Graphics 4000'li ekran kartları yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…