Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #21 364164 dedi: Dünyanın en kötü P2W oyunu. Brawl Stars oynarsınız. Zula düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Zula intel pentium 2 gb ram orta ayarlarda falan rahat oynuyordum.
364164 dedi: Dünyanın en kötü P2W oyunu. Brawl Stars oynarsınız. Zula düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Zula intel pentium 2 gb ram orta ayarlarda falan rahat oynuyordum.
T tommyangelo123 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #22 Affansen dedi: Kuralları okumanızı tavsiye ederim. Onun dışında, fiyatlar çok yükseldi. Haberiniz olsun, eskisi gibi değil. Birazdan öneri yapabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce dediğim şeyi unuttunuz Başka birinin hatası yüzünden ceza almanızı istemiyorum gerçekten.
Affansen dedi: Kuralları okumanızı tavsiye ederim. Onun dışında, fiyatlar çok yükseldi. Haberiniz olsun, eskisi gibi değil. Birazdan öneri yapabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce dediğim şeyi unuttunuz Başka birinin hatası yüzünden ceza almanızı istemiyorum gerçekten.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Eylül 2020 #23 tommyangelo123 dedi: Hocam az önce dediğim şeyi unuttunuz Başka birinin hatası yüzünden ceza almanızı istemiyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla... Siz uyarmasaydınız forumdan ucurulmustum.
tommyangelo123 dedi: Hocam az önce dediğim şeyi unuttunuz Başka birinin hatası yüzünden ceza almanızı istemiyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla... Siz uyarmasaydınız forumdan ucurulmustum.
seseas Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 26 Eylül 2020 #24 mars22 dedi: i5 Intel. Genişletmek için tıkla... Hocam i5 derken 9. nesil mi 1. nesil mi kaçıncı nesil?
mars22 dedi: i5 Intel. Genişletmek için tıkla... Hocam i5 derken 9. nesil mi 1. nesil mi kaçıncı nesil?
K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 26 Eylül 2020 #25 mars22 dedi: Arkadaşlar yardım. Genişletmek için tıkla... Bende Intel HD graphichs 4600 var ben Brawl Stars'ı GameLoop'tan oynuyordum kasmıyordu ayrıca Zula'a öyle ama siz genede sistem özelliklerinizi atar mısınız?
mars22 dedi: Arkadaşlar yardım. Genişletmek için tıkla... Bende Intel HD graphichs 4600 var ben Brawl Stars'ı GameLoop'tan oynuyordum kasmıyordu ayrıca Zula'a öyle ama siz genede sistem özelliklerinizi atar mısınız?