Evet arkadaşlar malum yaz geldi bilgisayarını alan aldı böylece ekran kartı stokları tükendi. Ben de bilgisayar toplamak üzereydim fakat ekran kartını sonradan almaya karar verdim. İnternette izlediğim videolara göre edindiğim bilgiler Haziran sonuna doğru stokların yenileneceği yönündeydi.
Ben de Intel G4560'ın içine entegre olan HD Graphics 610'u kullanmaya karar verdim. Sizlere şöyle birkaç sorum olacak; ben klasik H110M-G4560 sistemini topladıktan sonra, HD Graphics'i kullanmak için herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu direk sistemi toplayıp Windows yüklemem yeterli mi? Ve HD Graphics League of Legends oyununda orta yüksek 1080p'de beni 1-2 ay idare eder mi? Teşekkürler...
Bende şuan intel 4600 kullanıyorum, i5'in entegre GPU'su, 80 FPS veriyor yüksek ayarlarda. Birşey kurmana gerek yok VGA kablosunu anakartta takacaksın olay bitti. Veya varsa HDMI kablosu, destek veriyorsa.
Ben de aynı şekilde G4560 sistemi topladım. Ekran kartı stokları bitmiş. Acaba haziran sonuna stokların yenileneceğini nerden duydunuz paylaşır mısınız? Ben de MSI GTX 1050 TI Gaming X almayı düşünüyorum.
Ben de aynı şekilde G4560 sistemi topladım. Ekran kartı stokları bitmiş. Acaba haziran sonuna stokların yenileneceğini nerden duydunuz paylaşır mısınız? Ben de MSI GTX 1050 TI Gaming X almayı düşünüyorum.
Birkaç youtube videosu izledim (Volkan Oyun Kuvvetleri kanalına bakabilirsin çok güzel bir video hazırlamış stok sorunu ile ilgili) ve Technopat Sosyal'den bilgi edindim. Ben de senin gibi düşündüm 1050 Ti almayı ama sonradan daha uzun ömürlü olması için kararımı RX 570'e çevirdim.