B baltazhar Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Intel HD Graphics olan bir dahili ekran kartım var ama oyunlarda çok düşük FPS alıyorum. Bunun bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Intel HD Graphics olan bir dahili ekran kartım var ama oyunlarda çok düşük FPS alıyorum. Bunun bir yolu var mı?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 16 Şubat 2021 #2 Hocam Biostan ram verilebilir.(Nasıl Ram verebilirim?) İntel HD Graphics hangi modeli? İntel HD Graphics denetim masasından 3B bölümünden "başarım" moduna geçin.
Hocam Biostan ram verilebilir.(Nasıl Ram verebilirim?) İntel HD Graphics hangi modeli? İntel HD Graphics denetim masasından 3B bölümünden "başarım" moduna geçin.
B baltazhar Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 Graiden dedi: Hocam Biostan ram verilebilir.(Nasıl Ram verebilirim?) İntel HD Graphics hangi modeli? İntel HD Graphics denetim masasından 3B bölümünden "başarım" moduna geçin. Genişletmek için tıkla...
Graiden dedi: Hocam Biostan ram verilebilir.(Nasıl Ram verebilirim?) İntel HD Graphics hangi modeli? İntel HD Graphics denetim masasından 3B bölümünden "başarım" moduna geçin. Genişletmek için tıkla...
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 18 Şubat 2021 #4 baltazhar dedi: Eki Görüntüle 884788 Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir? Eski olan HD Graphicslerde model yazmıyor. Sürücüler yüklü mü?
baltazhar dedi: Eki Görüntüle 884788 Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir? Eski olan HD Graphicslerde model yazmıyor. Sürücüler yüklü mü?
B baltazhar Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #5 Graiden dedi: İşlemciniz nedir? Eski olan HD Graphics'lerde model yazmıyor. Sürücüler yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü ama şey dicem bu BIOS'dan RAM işi nasl oluyor.
Graiden dedi: İşlemciniz nedir? Eski olan HD Graphics'lerde model yazmıyor. Sürücüler yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü ama şey dicem bu BIOS'dan RAM işi nasl oluyor.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 18 Şubat 2021 #6 baltazhar dedi: Yüklü ama şey dicem bu BIOS'dan RAM işi nasl oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz.(Technopat sosyal olduğundan atmadım ben buradan yapmıştım.)
baltazhar dedi: Yüklü ama şey dicem bu BIOS'dan RAM işi nasl oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz.(Technopat sosyal olduğundan atmadım ben buradan yapmıştım.)
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 18 Şubat 2021 #7 Graiden dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz.(Technopat sosyal olduğundan atmadım ben buradan yapmıştım.) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: . hocam aktifliğiniz biraz azaldı sanırım çok göremiyorum sizi.
Graiden dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz.(Technopat sosyal olduğundan atmadım ben buradan yapmıştım.) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: . hocam aktifliğiniz biraz azaldı sanırım çok göremiyorum sizi.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 18 Şubat 2021 #8 Salih_Emre dedi: Sürprizbozan: . hocam aktifliğiniz biraz azaldı sanırım çok göremiyorum sizi. Genişletmek için tıkla... Hocam derslerin başlaması yüzünden. Canım biraz girmek istemiyor ara sıra oluyor.
Salih_Emre dedi: Sürprizbozan: . hocam aktifliğiniz biraz azaldı sanırım çok göremiyorum sizi. Genişletmek için tıkla... Hocam derslerin başlaması yüzünden. Canım biraz girmek istemiyor ara sıra oluyor.