Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 452 15 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi Intel HD Graphics family sürücülerini silip tekrar yükleyeceğim. Bunu nasıl yapacağım ve en güncel sürücüleri nasıl bulacağım bilgisi olan yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2022
Arkadaşlar başlıktaki gibi Intel HD Graphics family sürücülerini silip tekrar yükleyeceğim. Bunu nasıl yapacağım ve en güncel sürücüleri nasıl bulacağım bilgisi olan yazabilir mi?
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 15 Ekim 2022 #2 Güncel sürücüler Intel'in web sitesinde var işlemci modeli, serisi ve HD kaç olduğunu yaz indir. Kaldırma işlemi içinse DDU kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Güncel sürücüler Intel'in web sitesinde var işlemci modeli, serisi ve HD kaç olduğunu yaz indir. Kaldırma işlemi içinse DDU kullanabilirsin.
KS KS Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 452 15 Ekim 2022 #3 Negative Sir dedi: Güncel sürücüler Intel'in web sitesinde var işlemci modeli, serisi ve HD kaç olduğunu yaz indir. Kaldırma işlemi içinse DDU kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hd Graphics'in modelini nasıl öğreneceğim? Artı 0 Eksi
Negative Sir dedi: Güncel sürücüler Intel'in web sitesinde var işlemci modeli, serisi ve HD kaç olduğunu yaz indir. Kaldırma işlemi içinse DDU kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hd Graphics'in modelini nasıl öğreneceğim?
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 15 Ekim 2022 #4 Technomember0 dedi: HD Graphics'in modelini nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına tıkla orada yazar. Artı 0 Eksi
Technomember0 dedi: HD Graphics'in modelini nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına tıkla orada yazar.
KS KS Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 452 15 Ekim 2022 #5 Negative Sir dedi: Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına tıkla orada yazar. Genişletmek için tıkla... Nesili yazmıyor hocam ya da ben bulamadım. Artı 0 Eksi
Negative Sir dedi: Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına tıkla orada yazar. Genişletmek için tıkla... Nesili yazmıyor hocam ya da ben bulamadım.