Mikrofon Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Benim bir sorum olacaktı, resimlerde görüldüğü üzere Phoenix BIOS'lu bilgisayarım var, bu bilgisayarda Intel HD Graphics'e RAM veremiyorum ve overclock yapamıyorum. Nedeni nedendir acaba? Arkadaşlar anakart overclocka uyumlu diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2020
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Benim bir sorum olacaktı, resimlerde görüldüğü üzere Phoenix BIOS'lu bilgisayarım var, bu bilgisayarda Intel HD Graphics'e RAM veremiyorum ve overclock yapamıyorum. Nedeni nedendir acaba? Arkadaşlar anakart overclocka uyumlu diyorlar.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 3 Şubat 2020 #2 O öyle çalışmıyor da ondan. AMD tarafındaki işlemciye gömülü APU teknolojisiyle yakından uzaktan alakası yok. Güzel konu. Özet geçmek gerekirse; Zorlama .
O öyle çalışmıyor da ondan. AMD tarafındaki işlemciye gömülü APU teknolojisiyle yakından uzaktan alakası yok. Güzel konu. Özet geçmek gerekirse; Zorlama .