Umutoyunda Hectopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 4 14 Haziran 2018 #1 Herkese merhaba arkadaslar. Özellikler: Intel HD Graphics 1696MB i3 2.27GHz 6GB RAM Soylerseniz sevinirim arkadaslar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2018
Herkese merhaba arkadaslar. Özellikler: Intel HD Graphics 1696MB i3 2.27GHz 6GB RAM Soylerseniz sevinirim arkadaslar.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 14 Haziran 2018 #3 1024x720 çözünürlükte en fazla 10-15 FPS alırsınız.
LastWorld41 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 1.253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #4 Böyle bir şey yok ama olabilir de.
M myalcin06 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 181 14 Haziran 2018 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video yardımcı olabilir.
berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #6 Silinen üye dedi: Böyle bir şey yok ama olabilir de. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attım. Oynamanız mümkün değildir
Silinen üye dedi: Böyle bir şey yok ama olabilir de. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attım. Oynamanız mümkün değildir
Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #7 berkyoztrk dedi: Kahkaha attım. Oynamanız mümkün değildir Genişletmek için tıkla... Birileri ileriye dönük sistem almış galiba
berkyoztrk dedi: Kahkaha attım. Oynamanız mümkün değildir Genişletmek için tıkla... Birileri ileriye dönük sistem almış galiba
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 14 Haziran 2018 #8 myalcin06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki yoruma çok güldüm. O gta san andreasmı Genişletmek için tıkla... Altında bir kaç yorum ve yanıt daha var onlar da komedi. Benimki kaldırır mı sorularına donanımcılar iyi yardımda bulunmuş.
myalcin06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki yoruma çok güldüm. O gta san andreasmı Genişletmek için tıkla... Altında bir kaç yorum ve yanıt daha var onlar da komedi. Benimki kaldırır mı sorularına donanımcılar iyi yardımda bulunmuş.
ghent Hectopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 103 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pilot 14 Haziran 2018 #9 Oynayabilecek düzeyde kaldırmaz. Oyun açılır sadece o ayrı
berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #10 Cihan Yüce dedi: Birileri ileriye dönük sistem almış galiba Genişletmek için tıkla... Tabii