Bilgisayarımdaki dahili ekran kartını son sürüme güncellememe rağmen Windows Update sürekli eski sürüme güncelliyor. Intel Driver Support Assistant üzerinden açınca Windows eski sürüme güncellediği için sürekli olarak güncel olmadığı gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Daha öncesinde birkaç defa Windows Update üzerinden güncellemeyi kapatmıştım ancak diğer güncellemeleri de alamayınca açmak mecburiyetinde kaldım. Bunu Windows'a tanıtmanın bir yolu yok mu? Son sürüme güncelledikten sonra bana tekrar güncelleme varmış gibi Windows Update üzerinden güncellemeyi vermesin istiyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Windows Ağlarının ayrılmaz bir bileşeni olarak Grup İlkesi, ağdaki kullanıcıların ve bilgisayarların çalışma ortamını kontrol eder. Grup İlkesi Nesneleri, grup ilkesi yapılandırmalarının bir koleksiyonudur. Bu öğeleri kontrol etmek için Pro...
Merhabalar, daha önceki Windows 7 ve 8.1 için güncellemeleri kapatıp engelleyebiliyorduk. Windows 10`da ise bu durum böyle değil. Windows Update'e hangi güncelleme gelirse gelsin bize sormadan direkt indiriyor ve yüklüyor. Sizlere bunu Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi ile nasıl yapılabileceğini...
Merhabalar, daha önceki Windows 7 ve 8.1 için güncellemeleri kapatıp engelleyebiliyorduk. Windows 10`da ise bu durum böyle değil. Windows Update'e hangi güncelleme gelirse gelsin bize sormadan direkt indiriyor ve yüklüyor. Sizlere bunu Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi ile nasıl yapılabileceğini...
Windows Ağlarının ayrılmaz bir bileşeni olarak Grup İlkesi, ağdaki kullanıcıların ve bilgisayarların çalışma ortamını kontrol eder. Grup İlkesi Nesneleri, grup ilkesi yapılandırmalarının bir koleksiyonudur. Bu öğeleri kontrol etmek için Pro...
Hocam çok teşekkür ederim. Gönderdiğiniz linkler işime yaradı ancak şu show and hide updates indirirken zararlı yazılım diye algıladı biraz kıllandım o programdan bir şey olmaz umarım. Rehber yazılan gibi adımları uyguladım şu an o güncelleme gözükmüyor.