T TEKNO ABİ Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım Intel HD Graphics ama hangi model olduğu yazmıyor. Sadece Intel HD Graphics yazıyor. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım Intel HD Graphics ama hangi model olduğu yazmıyor. Sadece Intel HD Graphics yazıyor. Sorun nedir?
OFFSET_07 Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 6 Ağustos 2024 #3 TEKNO ABİ dedi: Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım Intel HD Graphics ama hangi model olduğu yazmıyor. Sadece Intel HD Graphics yazıyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. İşlemcin hangi model ise bu grafik birimi işlemcinin içinde. Artı 0 Eksi
TEKNO ABİ dedi: Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım Intel HD Graphics ama hangi model olduğu yazmıyor. Sadece Intel HD Graphics yazıyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. İşlemcin hangi model ise bu grafik birimi işlemcinin içinde.
KS KS T TEKNO ABİ Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 İşlemcim İntel Pentium GPU 630 Birde Hocam Elimde İ5 2400 var acaba İşlemci desteklermi Grafik kartını Artı 0 Eksi
İşlemcim İntel Pentium GPU 630 Birde Hocam Elimde İ5 2400 var acaba İşlemci desteklermi Grafik kartını