Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 6 Ocak 2021 #31 391969 dedi: Deneyin ama @beratkuşcunun dediğine dikkat alırsak. Genişletmek için tıkla... Bizim dizüstünde aynı ekran kartı var.
391969 dedi: Deneyin ama @beratkuşcunun dediğine dikkat alırsak. Genişletmek için tıkla... Bizim dizüstünde aynı ekran kartı var.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 6 Ocak 2021 #32 Graiden dedi: Bizim dizüstünde aynı ekran kartı var. Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki mesajıma bakabilir misiniz?
Graiden dedi: Bizim dizüstünde aynı ekran kartı var. Genişletmek için tıkla... Hocam bir önceki mesajıma bakabilir misiniz?
C Cranticos Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #33 arasyuksel dedi: Call of Duty 2'yi oynayabilirsin eğer Call of Duty istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum. jeulve dedi: Anladım o zaman başarılar oynayabileceğin pek oyun yok sadece eski oyunları oynayabilirsin olabildiğince kısa sürede derslerine çalışıp yeni bilgisayar almayı dene dostum sınavında iyi başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim abi <3
arasyuksel dedi: Call of Duty 2'yi oynayabilirsin eğer Call of Duty istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum. jeulve dedi: Anladım o zaman başarılar oynayabileceğin pek oyun yok sadece eski oyunları oynayabilirsin olabildiğince kısa sürede derslerine çalışıp yeni bilgisayar almayı dene dostum sınavında iyi başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim abi <3
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 6 Ocak 2021 #34 391969 dedi: Konu içinde konu olacak ama sizce imzamdaki sistem ile LoL'de kaç FPS alırım. Can ı run it sayfasında minimumdan geçti. Bilgisi olan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Önceki nesiller için HD graphics diyor. Gma var sayıyorum büyük ihtimal oynanmaz.
391969 dedi: Konu içinde konu olacak ama sizce imzamdaki sistem ile LoL'de kaç FPS alırım. Can ı run it sayfasında minimumdan geçti. Bilgisi olan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Önceki nesiller için HD graphics diyor. Gma var sayıyorum büyük ihtimal oynanmaz.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 6 Ocak 2021 #35 Graiden dedi: Önceki nesiller için HD graphics diyor. Gma var sayıyorum büyük ihtimal oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim teşekkürler.
Graiden dedi: Önceki nesiller için HD graphics diyor. Gma var sayıyorum büyük ihtimal oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim teşekkürler.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 6 Ocak 2021 #36 391969 dedi: Hocam bir önceki mesajıma bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu doğru sayarsak düşük ayarlarda oynatır.
391969 dedi: Hocam bir önceki mesajıma bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu doğru sayarsak düşük ayarlarda oynatır.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 6 Ocak 2021 #37 Graiden dedi: Bunu doğru sayarsak düşük ayarlarda oynatır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim olursa sizi etiketleyip ayrı bir konu açarım. Tekrardan teşekkürler.
Graiden dedi: Bunu doğru sayarsak düşük ayarlarda oynatır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim olursa sizi etiketleyip ayrı bir konu açarım. Tekrardan teşekkürler.