Intel HD Graphics ile ne oynanır?

Bir GT 1030 tak çok güzel olur.
Hocam bu konuda ne kadar bilgilisiniz bilmiyorum ama bilgili değilseniz öneri yapmayın bana da aynı şeyi dediler anakartım görmedi gt1030'u sebebi de anakartın biosu ekran kartını tanımamış vatan bilgisayara iade edene kadar canım çıktı.

Arkadaşım bu sistem ile hangi ayarda bilmiyorum ama PUBG oyununu 30-40 FPS oynuyordu. GTA 5 falan oynanıyor bu sistemde.

Düzenleme: Yok, onun harici kartı vardı. Kusura bakmayın yanlış bilgi vermiş olmayayım şimdi.

Sistem kötü değil ki neden herkes düşük oyunlar yazmış anlamadım gayet güzel oyunlar oynayabilirsin.

Valorant, PUBG Lite, LoL, CS 1.6, CSS. Ben yerinizde olsam Minecraft ve CSS oynardım. Minecraft aslında çok eğlenceli bir oyun. Benim de sizinki gibi bir bilgisayarım olsa sabah akşam Minecraft oynardım.

Intel HD Graphics 630 son modellerden biridir.
Metro 2033, Last Light, Dark Souls serisi, Deux Es Human Revelations-Manking Divinend, PUBG Lite, GTA 4(Gta 5 Low 720P belki oynanabilir.), Fallout 3, New Vegas, 4, 76, Far Cry 3, 4, Assasin Creed Origins kadar, Outlast serisi, Mafia serisi, Half-Life 1-2, The Witcher serisi.
Aklıma gelmese de 2018 kadar çıkan oyunların büyük çoğunluğunu oynatır.
Intel HD Graphics 630 sizin için 10 yıllık ekran kartı ile eşit anlamıyorsanız mesaj yazmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…