SASUKE_M Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 253 2 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar sistemim. 8 GB RAM. Intel HD Graphics. Intel Core i5 M560 2.67 GHz (4gpus) The Witcher Enhanced Edition oynayabilir miyim?
Arkadaşlar sistemim. 8 GB RAM. Intel HD Graphics. Intel Core i5 M560 2.67 GHz (4gpus) The Witcher Enhanced Edition oynayabilir miyim?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Açsa bile o sistemle oynanmaz halde olur.. Pardon, Witcher 3 sandım bir an. Diğer oyunları rahat oynarsınız gibi. Son düzenleme: 2 Ağustos 2023
Açsa bile o sistemle oynanmaz halde olur.. Pardon, Witcher 3 sandım bir an. Diğer oyunları rahat oynarsınız gibi.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 2 Ağustos 2023 #3 Çok rahat açar.
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 818 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 SASUKE_M dedi: Arkadaşlar sistemim. 8 GB RAM. Intel HD Graphics. Intel Core i5 M560 2.67 GHz (4gpus) The Witcher Enhanced Edition oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsın hatta witcher 2 bile çalışır bence.
SASUKE_M dedi: Arkadaşlar sistemim. 8 GB RAM. Intel HD Graphics. Intel Core i5 M560 2.67 GHz (4gpus) The Witcher Enhanced Edition oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsın hatta witcher 2 bile çalışır bence.
SASUKE_M Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 253 2 Ağustos 2023 #5 Turbox Sevdalisi dedi: Çok rahat açar Genişletmek için tıkla... Hocam tahminen kaç FPS verir nexpugnable dedi: Açsa bile o sistemle oynanmaz halde olur.. Pardon, Witcher 3 sandım bir an. Diğer oyunları rahat oynarsınız gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Fimbulwinter0 dedi: Oynarsın hatta witcher 2 bile çalışır bence. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 satın aldım fakat fps çok düşüktü
Turbox Sevdalisi dedi: Çok rahat açar Genişletmek için tıkla... Hocam tahminen kaç FPS verir nexpugnable dedi: Açsa bile o sistemle oynanmaz halde olur.. Pardon, Witcher 3 sandım bir an. Diğer oyunları rahat oynarsınız gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Fimbulwinter0 dedi: Oynarsın hatta witcher 2 bile çalışır bence. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 satın aldım fakat fps çok düşüktü