Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 7 Haziran 2024 #11 ZEYPHINO dedi: Gülüyorsunuzda 32mb vram nedir?Milatdan kalma oyunlari 60fps oynamak içindir Genişletmek için tıkla... Hocam bundan 2 ay öncesine kadar bende bu ekran kartını kullanıyordum.
ZEYPHINO dedi: Gülüyorsunuzda 32mb vram nedir?Milatdan kalma oyunlari 60fps oynamak içindir Genişletmek için tıkla... Hocam bundan 2 ay öncesine kadar bende bu ekran kartını kullanıyordum.
ertan21973 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 467 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #12 EgemenReis dedi: Sistemim: Toplam grafik bellegi 1664 yaziyor ama video vellegi 32 MB yaziyor. Bunu yukseltebilir miyim ve ekran kartim kac GB? Genişletmek için tıkla... Vram birşey değiştirmez, toplam kaç gb yazıyorsa o kadar dır,mesela 1 gb vram isteyen oyunları intel hd graphics ile rahat oynamıştım vram 32 mb di zamanın da kullanmıştım roblox,minecraft gibi oyunlar oynatıyordu.
EgemenReis dedi: Sistemim: Toplam grafik bellegi 1664 yaziyor ama video vellegi 32 MB yaziyor. Bunu yukseltebilir miyim ve ekran kartim kac GB? Genişletmek için tıkla... Vram birşey değiştirmez, toplam kaç gb yazıyorsa o kadar dır,mesela 1 gb vram isteyen oyunları intel hd graphics ile rahat oynamıştım vram 32 mb di zamanın da kullanmıştım roblox,minecraft gibi oyunlar oynatıyordu.