Intel HD Graphics kullanılmasa sorun olur mu?

tetsuya17

Hectopat
Laptop kullanıyorum ve iki kartım var biri NVIDIA GeForce 840M biri Intel HD Graphics 5500, Intel'i silsem sadece 840M kalsa sorun olur mu yoksa ikisi de kalsın mı, çünkü Intel bayağı sıkıntı çıkarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyorum ve iki kartım var biri NVIDIA GeForce 840M biri Intel HD Graphics 5500, Intel'i silsem sadece 840M kalsa sorun olur mu yoksa ikisi de kalsın mı, çünkü Intel bayağı sıkıntı çıkarıyor.

Intel'i silemezsiniz. Devre dışı bırakırsanız siyah ekran kalır bilgisiyarınız.

Ben oyunlarda ekran kartı ama gezinirken falan Intel HD Graphics kullanıyorum onu NVIDIA ayarlarından yapabilirsiniz devre dışı bırakacak ne gibi bir sorun çıkarıyor ki Intel HD Graphics?

Ben oyunlarda ekran kartı ama gezinirken falan Intel HD Graphics kullanıyorum onu NVIDIA ayarlarından yapabilirsiniz devre dışı bırakacak ne gibi bir sorun çıkarıyor ki Intel HD Graphics?
bazı oyunları nvidia denetim masasından ayarlasam bile intel ile başlıyor,oyunlarda fps sıkıntısı yaşıyorum

Devre dışı olarak kullanıyorum. Şu an normal ekranda bile GTX1650 kullanıyor gözüküyor ama sizi bilmem.

Devre dışı olarak kullanıyorum. Şu an normal ekranda bile GTX1650 kullanıyor gözüküyor ama sizi bilmem.
önerilen olarak inteli gösteriyor o yüzden değiştirmek veya silmek istemedim
Tamamdır sorunu çözdüm yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…