Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Ekim 2020 #11 Assecreed dedi: Windows uzaydan bulmuyor heralde sürücüyü. Yükleyip kurmayı deneyin çalışır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... hocam denedim kurulum yapıyor fakat sürücü kısmında güncellendiği gözükmüyor hala eski sürümde Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,1 KB · Görüntüleme: 45
Assecreed dedi: Windows uzaydan bulmuyor heralde sürücüyü. Yükleyip kurmayı deneyin çalışır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... hocam denedim kurulum yapıyor fakat sürücü kısmında güncellendiği gözükmüyor hala eski sürümde
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 Sürücüyü kaldırıp yüklemeyi deneyin bir de.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Ekim 2020 #13 Assecreed dedi: Sürücüyü kaldırıp yüklemeyi deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam valla üşenmedim Windows 10'u kurdum umarım herhangi bi sıkıntı olmaz birdaha yardımların için teşekkür ederim.
Assecreed dedi: Sürücüyü kaldırıp yüklemeyi deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam valla üşenmedim Windows 10'u kurdum umarım herhangi bi sıkıntı olmaz birdaha yardımların için teşekkür ederim.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #14 Bu mesajımdan sonra mavi ekran alırsanız dosyaları ile birlikte paylaşırsınız. Üst üse mesaj atınca bildirim gelmiyor o yüzden.
Bu mesajımdan sonra mavi ekran alırsanız dosyaları ile birlikte paylaşırsınız. Üst üse mesaj atınca bildirim gelmiyor o yüzden.