doğancan öztürk Hectopat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2015 #1 Intel HD Graphics ekran kartım var. Bunu nasıl overclock yaparım? Yardın edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
siberatör Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2015 #2 doğancan öztürk dedi: Intel HD Graphics ekran kartım var. Bunu nasıl overclock yaparım? Yardın edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın.
doğancan öztürk dedi: Intel HD Graphics ekran kartım var. Bunu nasıl overclock yaparım? Yardın edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın.
Y yakup.çelik Hectopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2016 #3 Arkadaşlar bende ASUS Z97-P var. G3258 ile O.C yapmak istiyoruum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuyu başlık olarak açacağım fakat siteye yabancıyım biraz o yüzden yardım alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Arkadaşlar bende ASUS Z97-P var. G3258 ile O.C yapmak istiyoruum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuyu başlık olarak açacağım fakat siteye yabancıyım biraz o yüzden yardım alamıyorum.
emin99 Kilopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2016 #4 Bu videodan yardım alabilirsin @yakup.çelik. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodan yardım alabilirsin @yakup.çelik. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y yakup.çelik Hectopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #5 Benim anakartın BIOS'u çok farklı ve her anakartta voltaj gibi değerler farklı olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
emin99 Kilopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #6 yakup.çelik dedi: Benim anakartın BIOS'u çok farklı ve her anakartta voltaj gibi değerler farklı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Bazı ayarlar farklılık gösterebilir ama temelde aynıdır. Konu açarsan daha iyi olur.
yakup.çelik dedi: Benim anakartın BIOS'u çok farklı ve her anakartta voltaj gibi değerler farklı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Bazı ayarlar farklılık gösterebilir ama temelde aynıdır. Konu açarsan daha iyi olur.
Y yakup.çelik Hectopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #7 Kardeşim konu nasıl açılıcak ben aradım bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
emin99 Kilopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #8 Buradan yararlanabilirsin. Konu açma
Y yakup.çelik Hectopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #9 Sağ ol kardeş. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021