alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 2011 Model HP G6 bilgisayarımın harici ekran kartı Intel HD Graphics ama kaç olduğu gözükmüyor. Nereden bakabilirim?
2011 Model HP G6 bilgisayarımın harici ekran kartı Intel HD Graphics ama kaç olduğu gözükmüyor. Nereden bakabilirim?
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 10 Mayıs 2023 #11 alisaid99 dedi: *nasını *atim cs bile adam akıllı atılmıyor harbi leş gibi dahili Genişletmek için tıkla... GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya. Artı 0 Eksi
alisaid99 dedi: *nasını *atim cs bile adam akıllı atılmıyor harbi leş gibi dahili Genişletmek için tıkla... GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya.
KS KS alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #12 Rona dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... evet bu videoları izleyip pazar günü 4 gb ram aldım drop sorunu geçer diye gel görki videodaki fps e erişmek bi kenara droplar bile gitmedi yani enteresan .d 373250 dedi: GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya. Genişletmek için tıkla... inşallah borç bitince 3060 a geçiyorum oyun oynamayı ozaman deneyimleyeceğimi düşünüyorum şuan acı dışında bir zevk yok .d Artı 1 Eksi
Rona dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... evet bu videoları izleyip pazar günü 4 gb ram aldım drop sorunu geçer diye gel görki videodaki fps e erişmek bi kenara droplar bile gitmedi yani enteresan .d 373250 dedi: GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya. Genişletmek için tıkla... inşallah borç bitince 3060 a geçiyorum oyun oynamayı ozaman deneyimleyeceğimi düşünüyorum şuan acı dışında bir zevk yok .d
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #13 373250 dedi: GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya. Genişletmek için tıkla... Biz bi kurtulamadık vay... Artı 1 Eksi
373250 dedi: GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya. Genişletmek için tıkla... Biz bi kurtulamadık vay...
KS KS alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #14 NormalVatandas dedi: Biz bi kurtulamadık vay... Genişletmek için tıkla... 20 fps batman bitirdikten sonra gerçekten hayata bakış açım değişti .d biz oyun oynamıyormuşuz .d Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Biz bi kurtulamadık vay... Genişletmek için tıkla... 20 fps batman bitirdikten sonra gerçekten hayata bakış açım değişti .d biz oyun oynamıyormuşuz .d
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #15 alisaid99 dedi: 20 fps batman bitirdikten sonra gerçekten hayata bakış açım değişti .d biz oyun oynamıyormuşuz .d Genişletmek için tıkla... Hocam 60FPS Valo oynuyorum, Internet cafeye gidince bilgisayarım olmadığını öğrendim. Neyse bunada sükür. Artı 0 Eksi
alisaid99 dedi: 20 fps batman bitirdikten sonra gerçekten hayata bakış açım değişti .d biz oyun oynamıyormuşuz .d Genişletmek için tıkla... Hocam 60FPS Valo oynuyorum, Internet cafeye gidince bilgisayarım olmadığını öğrendim. Neyse bunada sükür.
KS KS alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #16 NormalVatandas dedi: Hocam 60FPS Valo oynuyorum, Internet cafeye gidince bilgisayarım olmadığını öğrendim. Neyse bunada sükür. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar valo açmıyor .d.d Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Hocam 60FPS Valo oynuyorum, Internet cafeye gidince bilgisayarım olmadığını öğrendim. Neyse bunada sükür. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar valo açmıyor .d.d
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #17 alisaid99 dedi: Bilgisayar valo açmıyor .d.d Genişletmek için tıkla... Hocam ben açsa bile internetten dolayı oynayamıyorum, en güzelleri sizin olsun insallah. Artı 0 Eksi
alisaid99 dedi: Bilgisayar valo açmıyor .d.d Genişletmek için tıkla... Hocam ben açsa bile internetten dolayı oynayamıyorum, en güzelleri sizin olsun insallah.
KS KS alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #18 NormalVatandas dedi: Hocam ben açsa bile internetten dolayı oynayamıyorum, en güzelleri sizin olsun insallah. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde inşallah daha iyilerine sahip olursun kral Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Hocam ben açsa bile internetten dolayı oynayamıyorum, en güzelleri sizin olsun insallah. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde inşallah daha iyilerine sahip olursun kral
rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 10 Mayıs 2023 #19 373250 dedi: GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya. Genişletmek için tıkla... Üstüne çıkarsın umarım, daha da dünyası var. @alisaid99 öğrenmek için Windows + R dxdiag yazıp bakabilirsiniz iyi forumlar. Artı 0 Eksi
373250 dedi: GTX 1650'ye geçtim dünya varmış var ya. Genişletmek için tıkla... Üstüne çıkarsın umarım, daha da dünyası var. @alisaid99 öğrenmek için Windows + R dxdiag yazıp bakabilirsiniz iyi forumlar.
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 10 Mayıs 2023 #20 rap huzura erdirir dedi: Üstüne çıkarsın umarım, daha da dünyası var. @alisaid99 öğrenmek için Windows + R dxdiag yazıp bakabilirsiniz iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Şu an yetiyor hocam. LGS iyi geçerse tablet+kol alıp oyun oynayasım var. Artı 0 Eksi
rap huzura erdirir dedi: Üstüne çıkarsın umarım, daha da dünyası var. @alisaid99 öğrenmek için Windows + R dxdiag yazıp bakabilirsiniz iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Şu an yetiyor hocam. LGS iyi geçerse tablet+kol alıp oyun oynayasım var.