L Lutuf Ceylanoglu Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2015 #1 İntel pentium 2.4 Ghz tek çekirdek İntel HD Family Graphics 4 GB RAM 64 bit Sistemim biraz kötü. Low specs patch ile kaldırcağından bile emin olmadığımdan soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2015
İntel pentium 2.4 Ghz tek çekirdek İntel HD Family Graphics 4 GB RAM 64 bit Sistemim biraz kötü. Low specs patch ile kaldırcağından bile emin olmadığımdan soruyorum.
yakupcayan Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 399 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2015 #2 Hocam öncelikle tek çekirdekli işlemci sorun çıkartabilir. Ayrıca ekran kartıyla ilgili daha fazla bilgi gerek İntel HD Family Graphics'in birçok serisi var ve bildiğim kadarıyla onboard bir kart. Yani açacağını pek sanmam.
Hocam öncelikle tek çekirdekli işlemci sorun çıkartabilir. Ayrıca ekran kartıyla ilgili daha fazla bilgi gerek İntel HD Family Graphics'in birçok serisi var ve bildiğim kadarıyla onboard bir kart. Yani açacağını pek sanmam.
L Lutuf Ceylanoglu Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2015 #3 Tamam dostum teşekkürler.Bu arada ekran kartında direk Intel HD Graphics yazıyor