L1M1T3D Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 229 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 KENAN KARAMAN dedi: O kadar alırmıki? Genişletmek için tıkla... benim intel hd graphics 520'im var ve 70-80 fps aliyorum
KENAN KARAMAN dedi: O kadar alırmıki? Genişletmek için tıkla... benim intel hd graphics 520'im var ve 70-80 fps aliyorum
KENAN KARAMAN Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #12 L1M1T3D dedi: Benim Intel HD Graphics 520'im var ve 70-80 FPS aliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki performans modu nereden açılıyor? Ayarlardan mı?
L1M1T3D dedi: Benim Intel HD Graphics 520'im var ve 70-80 FPS aliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki performans modu nereden açılıyor? Ayarlardan mı?
L1M1T3D Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 229 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #13 KENAN KARAMAN dedi: Peki performans modu nereden açılıyor? Ayarlardan mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KENAN KARAMAN dedi: Peki performans modu nereden açılıyor? Ayarlardan mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KENAN KARAMAN Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #14 L1M1T3D dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O zaman ben bir Epic Games'i indiriyim öyle yapayım.
L1M1T3D dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O zaman ben bir Epic Games'i indiriyim öyle yapayım.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 20 Şubat 2021 #15 KENAN KARAMAN dedi: Ortalama kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bütün herşeyi (çözünürlük dahil) 30 FPS verir. Garanti veremem. Ben çözünürlüğü düşürmeden (Hemen hemen aynı sisteme sahibiz.) herşey kapalı 45 FPS oynuyorum.
KENAN KARAMAN dedi: Ortalama kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bütün herşeyi (çözünürlük dahil) 30 FPS verir. Garanti veremem. Ben çözünürlüğü düşürmeden (Hemen hemen aynı sisteme sahibiz.) herşey kapalı 45 FPS oynuyorum.
L1M1T3D Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 229 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #16 KENAN KARAMAN dedi: O zaman ben bir Epic Games'i indiriyim öyle yapayım. Genişletmek için tıkla... Indirdin mi?
KENAN KARAMAN dedi: O zaman ben bir Epic Games'i indiriyim öyle yapayım. Genişletmek için tıkla... Indirdin mi?