AlperenAydemir Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #11 Başka önerileriniz varsa söyleyebilirmisiniz?
He162A1 Picopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Yer Troposfer'de geziniyor. 25 Ocak 2021 #12 AlperenAydemir dedi: Başka önerileriniz varsa söyleyebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Metro'nun eski serileri belki oynayabilirsin. Ama biraz araştırmanı öneririm. Kaldırıp kaldırmayacağı konusunda. Aklıma gelen bu var. Hocam kusura bakmayın. Alan kısmını görmedim. 500MB'lık bir oyun yok bende önerilecek.
AlperenAydemir dedi: Başka önerileriniz varsa söyleyebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Metro'nun eski serileri belki oynayabilirsin. Ama biraz araştırmanı öneririm. Kaldırıp kaldırmayacağı konusunda. Aklıma gelen bu var. Hocam kusura bakmayın. Alan kısmını görmedim. 500MB'lık bir oyun yok bende önerilecek.
AlperenAydemir Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #13 Başka önerilerinizi paylaşırmısınız,az önce bu mesajı atmıştım f5 yaptım görünmüyordu.Fazladan attıysam özür dilerim.
Başka önerilerinizi paylaşırmısınız,az önce bu mesajı atmıştım f5 yaptım görünmüyordu.Fazladan attıysam özür dilerim.
He162A1 Picopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Yer Troposfer'de geziniyor. 25 Ocak 2021 #14 AlperenAydemir dedi: Başka önerilerinizi paylaşırmısınız,az önce bu mesajı atmıştım f5 yaptım görünmüyordu.Fazladan attıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Üstte cevapladım.
AlperenAydemir dedi: Başka önerilerinizi paylaşırmısınız,az önce bu mesajı atmıştım f5 yaptım görünmüyordu.Fazladan attıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Üstte cevapladım.
Ayreminis Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 25 Ocak 2021 #15 Yani sisteminiz ve kriteriniz oyun seçimini zorluyor ama Left 4 Dead olabilir belki. Birkaç GB ile aşıyor 5 GB'lık kriterinizi. Bir göz atın derim
Yani sisteminiz ve kriteriniz oyun seçimini zorluyor ama Left 4 Dead olabilir belki. Birkaç GB ile aşıyor 5 GB'lık kriterinizi. Bir göz atın derim
AlperenAydemir Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #16 Ayreminis dedi: Yani sisteminiz ve kriteriniz oyun seçimini zorluyor ama Left 4 Dead olabilir belki. Birkaç GB ile aşıyor 5 GB'lık kriterinizi. Bir göz atın derim Genişletmek için tıkla... Onu düşünüyorum, öneriniz için teşekkürler.
Ayreminis dedi: Yani sisteminiz ve kriteriniz oyun seçimini zorluyor ama Left 4 Dead olabilir belki. Birkaç GB ile aşıyor 5 GB'lık kriterinizi. Bir göz atın derim Genişletmek için tıkla... Onu düşünüyorum, öneriniz için teşekkürler.
Wiinchester Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 400 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #17 Max payne buna bir bak güzel oyundur, ikinci oyunda iyidir.
T tP4sha Decapat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri - AMD Ryzen 7 2700 - Gigabyte B450M DS3H - Nvidia GeForce GTX 1660TI - 2x8 GB RAM @3000Mhz Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #18 Tam savaş oyunu sayılmaz ama eski HITMAN oyunlarını deneyebilirsin. HITMAN Blood Money kaldırır sanırım sistemin.
Tam savaş oyunu sayılmaz ama eski HITMAN oyunlarını deneyebilirsin. HITMAN Blood Money kaldırır sanırım sistemin.