BulentYuksel Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 4 31 Mart 2022 #1 Anakart 1S5-GNB1445A4P6 İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @ 2.13GHz, 2133 Mhz
E e.eren Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #2 Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr
Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr
BulentYuksel Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 4 31 Mart 2022 #3 e.eren dedi: Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Daha önceden denemiştim ama sürücü yok demişti ve bir tane sitede 2013 tarihli sürmünü gördüm ama oda sanırım Windows 7! De çalışıyor. sanırım
e.eren dedi: Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Daha önceden denemiştim ama sürücü yok demişti ve bir tane sitede 2013 tarihli sürmünü gördüm ama oda sanırım Windows 7! De çalışıyor. sanırım
E e.eren Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #4 Biraz düşük ihtimal ama üreticinin sitesine baktın mı?
BulentYuksel Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 4 31 Mart 2022 #5 e.eren dedi: Biraz düşük ihtimal ama üreticinin sitesine baktın mı? Genişletmek için tıkla... Şu an baktım dönüş yapacaklarını söylediler olmasa da sağlık olsun kolay gelsin
e.eren dedi: Biraz düşük ihtimal ama üreticinin sitesine baktın mı? Genişletmek için tıkla... Şu an baktım dönüş yapacaklarını söylediler olmasa da sağlık olsun kolay gelsin