O Ozan58 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı Intel HD Graphics İşlemci I5 M480 Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarım bozuldu ve şu an yedek olanı kullanıyorum fakat rezalet bir şey. Valorant oynamak istiyorum acaba kaldırır mı?
Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarım bozuldu ve şu an yedek olanı kullanıyorum fakat rezalet bir şey. Valorant oynamak istiyorum acaba kaldırır mı?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.402 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 Ozan58 dedi: Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarım bozuldu ve şu an yedek olanı kullanıyorum fakat rezalet bir şey. Valorant oynamak istiyorum acaba kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Oyun açılmaz DX sürümünden dolayı. Açsa da performans olarak fayda etmezdi tabii o ayrı konu. Artı 0 Eksi
Ozan58 dedi: Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarım bozuldu ve şu an yedek olanı kullanıyorum fakat rezalet bir şey. Valorant oynamak istiyorum acaba kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Oyun açılmaz DX sürümünden dolayı. Açsa da performans olarak fayda etmezdi tabii o ayrı konu.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 30 Haziran 2022 #3 Ozan58 dedi: Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarım bozuldu ve şu an yedek olanı kullanıyorum fakat rezalet bir şey. Valorant oynamak istiyorum acaba kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz oyun açılsa bile iç açıcı bir performans vermez. Artı 0 Eksi
Ozan58 dedi: Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarım bozuldu ve şu an yedek olanı kullanıyorum fakat rezalet bir şey. Valorant oynamak istiyorum acaba kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz oyun açılsa bile iç açıcı bir performans vermez.