Intel HD Graphics Valorant kaldırır mı?

İşlemci DX11 desteklemiyor. Oynayamazsınız oynasanız bile girdiği gibi çıkarsın.

İşlemci DX11 desteklemiyor. Oynayamazsınız oynasanız bile girdiği gibi çıkarsın.
Girdiği gibi çıkarsın derken neyi kastettiniz oyuna girdiğim gibi hata mı verir?

Anladım

Hayır hayır ekran kartım işlemcimle uyumlu bir ekran kartı bir arızası vardı onun için tamire yolladım işlemcim İ5 2400 ekran kartım Nvidia GT 730

HD 4000 ile Valorant'ı 50-55 FPS arası oynuyorum ama sizin iGPU ekran kartınız DX11 desteklemiyor maalesef.

Hayır FPS'den dolayı zevk alamazsın. Oynatmaz kısacası ekran kartın nedir? Ekran kartı gelince tabii haliyle oynatır.
Zaten ekran kartımla en az 100 150 fps i görüyordum şuan ekran kartım Nvidia GT 730 poligonda 30 fps alsam bile yeter bana

GT 730 directX12 destekleyen bir ekran kartı. Iyi bir ekran kartı olmasada HD 2000 yerine ilaç gibi gelir. Siz Ekran kablosunu İşlemciye mi taktınız yoksa Ekran Kartına mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…