Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?
Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?
Sizce bu nasıl oluyor?
Hocam oyunda deli gibi optimizasyon sorunu var. Ben CS:GO 100-120 FPS arası alıyorum 8 GB RAM i5 8265U ile ama GTA 4'te 40 FPS üzerine çıkmıyordu halbuki sistem de oyunun her türlü gereksinimini karşılıyor.
@zMiltrex açık dünya haritası olan oyunlar ve grafikleri olan oyunları oynamazsın. Oynadığın oyun FPS oyunu ve herkes oynayabilsin diye grafikleri iyi yapmıyorlar ve de optimizasyonu önemsiyorlar oynayabilsinler diye online oyunları.