INtel HD Graphics ve GT 635M Otomatik sayfa yenileme problemi

indianaccent

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, burada yeniyim kuralları okudum ve çözümü açıklanan konuların hortlatılmasının ceza sebebi olduğunu gördüm. Fakat gösterilen çözümü anlamadım/uygulayamadım bu yüzden konuyu açmak durumundayım. Ayrıca başka forumlarda vs. sorunumla alakalı hiçbir çözüm bulamadım. Geçelim soruna;

NVIDIA ile alakalı her şeyi (görüntü bağdaştırıcısı dahil) kaldırdım ve sayfa yenileme sorunum çözüldü. Fakat bu sefer de bilgisayarımda performans düşüşü yaşadım özellikle NVIDIA denetim masasındaki "performans ayarlarının" etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Aygıt yöneticisine tekrar girdiğimde harici ekran kartımın (GT 635M) hiçbir şekilde gözükmediğini fark ettim. Bilgisayarı sıfırladım, güncel sürücüyü yükledim ve o sorun çözüldü fakat sayfa yenileme tekrar başladı. Sonrasında bu çözümü gördüm fakat uygulayamadım konu hakkında yardımcı olması için konu sahibini @KST etiketleyip en kısa sürede cevap bekliyor olacağım. İlgi ve alakanız için teşekkürler şimdiden.
(Çözümün alıntısı aşağıdadır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…