Intel HD Graphics VRAM artınca FPS artar mı?

Oyun açılıyor ama 20 küsur FPS'de.
İnceleme videolarında 30 küsur FPS alan var. O yüzden arttırınca FPS'de yükselme olur mu diye merak ettim.

Dediğiniz videolara baktım. Ekran kartınız paylaşımlı 4 GB alıyor değil mi? Yükseltseniz de bir faydası olmayacaktır. Zaten video RAM'i bilgisayardan yeterince alıyor.

Dediğiniz videolara baktım. Ekran kartınız paylaşımlı 4 GB alıyor değil mi? Yükseltseniz de bir faydası olmayacaktır. Zaten video RAM'i bilgisayardan yeterince alıyor.

Evet ekran kartı 4 GB gözüküyor. Anladım teşekkürler.

512 yaptım ama 1.53MB gösteriyor benchmarkda en az 30 en fazla 58 FPS aldım.

512 yaptım ama 1.536MB gösteriyor benchmarkda en az 30 en fazla 58 FPS aldım.

Son düzenleme:

512 yaptım ama 1.53MB gösteriyor benchmarkda en az 30 en fazla 58 FPS aldım.

Nasıl yaptığını anlatır mısın? Ben videoları izledim adamın BIOS seçenekleri benden farklı nasıl yapabilirim videoda ki adam gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da benim BIOS ekranım.

20210125_113214.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı