Elcan Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 174 Yer Azerbaycan Daha fazla Meslek öğrenci 23 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Intel HD Grapichs 4400 Overclock edilebilir mi? Yardımlarınız için önceden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Intel HD Grapichs 4400 Overclock edilebilir mi? Yardımlarınız için önceden teşekkürler.
ssrgn Kilopat Katılım 27 Eylül 2014 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #2 İşlemciye dahil bir grafik yongası Intel HD Graphics 4400. Hızaşırtma yapılacaksa işlemciye yapılır. Fakat bilgisayarınız dizüstüyse önermiyorum.
İşlemciye dahil bir grafik yongası Intel HD Graphics 4400. Hızaşırtma yapılacaksa işlemciye yapılır. Fakat bilgisayarınız dizüstüyse önermiyorum.
zfer Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #3 Laptoplara oc edilemiyor diye biliyorum, ayrıca o küçücük çipe oc yapamazsın.
ssrgn Kilopat Katılım 27 Eylül 2014 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #4 @zfer Edilebilir fakat dizüstülere pek bir ek soğutma sağlanamayacağından yanma şansı var. Sağlansa bile kesinlikle stabil olmayacaktır.
@zfer Edilebilir fakat dizüstülere pek bir ek soğutma sağlanamayacağından yanma şansı var. Sağlansa bile kesinlikle stabil olmayacaktır.
Elcan Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 174 Yer Azerbaycan Daha fazla Meslek öğrenci 23 Kasım 2014 #5 Teşekkürler.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 23 Kasım 2014 #6 Leptopların işlemcilerine bile OC işlemi yapılmasını önermiyoruz. Kaldı ki işlemciye entegre edilmiş grafik yongasına OC işlemi uygulamak istiyorsunuz Maalesef öyle bir dünya yok. Standart voltaj ve frekans ayarlarında devam edip rahatınıza bakın.
Leptopların işlemcilerine bile OC işlemi yapılmasını önermiyoruz. Kaldı ki işlemciye entegre edilmiş grafik yongasına OC işlemi uygulamak istiyorsunuz Maalesef öyle bir dünya yok. Standart voltaj ve frekans ayarlarında devam edip rahatınıza bakın.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #8 Benim laptop oc li voltaj ayarlarında bile ufak yanlışta sistem yanabilir veya stabil çalışmaz oc yapacaksanız tecribeli olmak zorundasınız. Son düzenleme: 23 Kasım 2014
Benim laptop oc li voltaj ayarlarında bile ufak yanlışta sistem yanabilir veya stabil çalışmaz oc yapacaksanız tecribeli olmak zorundasınız.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 24 Kasım 2014 #9 Yakma olayı hiç ama hiç kolay bir iş değildir, büyük uğraş gerektirir ancak her zaman da ihtimaller dahilindedir, sorumsuz davranmamak gerekir.
Yakma olayı hiç ama hiç kolay bir iş değildir, büyük uğraş gerektirir ancak her zaman da ihtimaller dahilindedir, sorumsuz davranmamak gerekir.
OnurOzdag Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #10 Hocam onboard ekran kartlarına OC yapılamaz diye biliyorum.