Intel HD4000 Hakkında

Arkadaşlar ben Everest dxdiag ile ekran kartıma baktım. Intel HD 4000 diye gösteriyor. Ben nVidia AMD gibi bir şey bekliyordum bu tam olarak nedir ? Eksisi falan var mı nVidia ve AMD'den ? Sanırım bunlardan aldığım performansı alamayacakmışım Intel HD 4000'den doğru mudur bu ? Ne yapmam gerek harici ekran kartım yok gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeste öyle kardeş.
Oyun oynarken harici ekran kartın devreye giriyor.

Asıl ekran kartım yok sanırım harici gözükmüyor dxdiagdan foto atıyım isterseniz. Konuyu açan benim ama yanlış yere açtığım için ban yedi sanırım işim acil de

Asıl ekran kartım yok sanırım harici gözükmüyor dxdiagdan foto atıyım isterseniz. Konuyu açan benim ama yanlış yere açtığım için ban yedi sanırım işim acil de
Marka ve modelini yaz da ona göre araştırıp harici kartın var mı? Yok mu? Bakalım gerçi internetin varsa bunu kendin de öğrenebilirisin.

Harici ekran kartın var kafana takma sorun olarak HD 7670M ama ben yinede kendim de görmek isterim dersen GPU-Z programı ile bakabilirsin.

Arkadaşım o laptopta AMD HD7670M modelinde bir ekran kartı mevcut. Lakin Intel işlemci olmasından dolayı, laptop daha az güç tüketsin ve batarya fazla gitsin diye oyun oynamazken işlemci içine gömülü grafik işlemci çalışıyor. Bilgisayarım>Özellikler>Aygıt Yöneticisi adımlarını izlerken 2 tane olduğunu göreceksin. Aklında başka soru işareti varsa sorabilirsin.

Bu bakabilmenin daha kolay yolu tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…