Szg Can Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #1 Lenovo flex14 olan bilgisayarımın içindeki İntel Hd4400'e nasıl video ram verebilirim?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.025 Çözümler 86 19 Ocak 2015 #2 Hd graphics'in VRAM'i yok sistem RAM'ini kullanıyor, bazı makinalarda BIOS üzerinde opsiyon oluyor ama seninkinde var mı diye kontrol etmen gerek.
Hd graphics'in VRAM'i yok sistem RAM'ini kullanıyor, bazı makinalarda BIOS üzerinde opsiyon oluyor ama seninkinde var mı diye kontrol etmen gerek.
Szg Can Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #3 Silinen üye dedi: Hd graphics'in VRAM'i yok sistem RAM'ini kullanıyor, bazı makinalarda BIOS üzerinde opsiyon oluyor ama seninkinde var mı diye kontrol etmen gerek. Genişletmek için tıkla... nereden bakabilirim yani bios'un içinden
Silinen üye dedi: Hd graphics'in VRAM'i yok sistem RAM'ini kullanıyor, bazı makinalarda BIOS üzerinde opsiyon oluyor ama seninkinde var mı diye kontrol etmen gerek. Genişletmek için tıkla... nereden bakabilirim yani bios'un içinden
Msizede Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 93 Makaleler 1 19 Ocak 2015 #4 Normalde vermene gerek yok ... BIOS ta 64Mb olarak gözükür fakat ihtiyaç hasıl olduğunda sistem RAM'inden çeker o zaten . Ben MSI laptopuma unlocked BIOS yükledim ve dediğin değeri 1GB'a çıkardım fakat değişen bir şey olmadı.
Normalde vermene gerek yok ... BIOS ta 64Mb olarak gözükür fakat ihtiyaç hasıl olduğunda sistem RAM'inden çeker o zaten . Ben MSI laptopuma unlocked BIOS yükledim ve dediğin değeri 1GB'a çıkardım fakat değişen bir şey olmadı.