Intel High Definition DSP sürücü nasıl bulunur?

Hometech Alfa 470C kullanıyorum. Gece Windows 10'a düşürdüm işletim sistemini. Tüm sürücüleri buldum fakat şu aygıtın sürücüsünü bulamadım.

1683696468991.png

Donanım kimliği:
INTELAUDIO\DSP_VEN_8086&DEV_0222&SUBSYS_00000022&REV_0001

Bu yüzden cihazdan ses gelmiyor. Kırmızı bir çarpı işareti var ses simgesinin üstünde.

Ses sorunu düzelmedi, üstüne daha da kötüleşti. Şimdi cihazı sıfırladım ve tüm sürücüleri el ile tekrar kuracağım.

Wi-Fi sürücüsü sanırım yüklü değil. Ne yapabilirim? Kurulum ekranı bitti şimdi.

Son düzenleme:
Donanım kimliği:
INTELAUDIO\DSP_VEN_8086&DEV_0222&SUBSYS_00000022&REV_0001
Wi-Fi sürücüsü sanırım yüklü değil. Ne yapabilirim? Kurulum ekranı bitti şimdi.
Onunda donanım kimliğini paylaş.

Onunda donanım kimliğini paylaş.

Wi-Fi adaptörü çalışmıyor. Çalışmadığı için mi bilmiyorum ama aygıt yöneticisinde gözükmüyor.
Dolayısıyla donanım kimliğini bulamıyorum.

Wi-Fi adaptörü çalışmıyor. Çalışmadığı için mi bilmiyorum ama aygıt yöneticisinde gözükmüyor.
Dolayısıyla donanım kimliğini bulamıyorum.

Driver pack ile sürücü yüklemesi yapmadan önce çalışıyordu.

Buldum internet üzerinden Wi-Fi kartını. Realtek RTL8723b Wireless lan 8021n USB network adaper imiş.

@awuin

Son düzenleme:
Aygıt Yöneticisi üzerinden kurmaya çalıştığımda yüklenemedi hatası alıyorum. Aygıt Yöneticisi dışında nasıl yükleyebilirim?
Isteğe bağlı güncellemeler kısmını kontrol eder misin? Güncellemeler kısmından.
Sürücü dosyasını ayıkladıktan sonra aygıt yöneticisi ile seçip yaptınız diye tahmin ediyorum.
Belki bu yazı yardımcı olur net bir şey söyleyemem.

Isteğe bağlı güncellemeler kısmını kontrol eder misin? Güncellemeler kısmından.
Sürücü dosyasını ayıkladıktan sonra Aygıt Yöneticisi ile seçip yaptınız diye tahmin ediyorum.
Belki bu yazı yardımcı olur net bir şey söyleyemem.

İsteğe bağlı güncellemeler kısmında hiçbir şey yok. Ne yapacağımı bilemiyorum şu aşamadan sonra. USB ile temiz kurulum yapma ihtimalim de yok.

Şu anlık hoperlörlerden ses gelmeye başladı ama ses tamamen cızırtı olarak geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı