Sistem budur OC gibi düşüncelerim yok. Hyper Spin kurup eski atari oyunlarını MK, SF gibi oyunlar oynayacağım. Belki MK11 falan yükleyip oynayabilirim. Sizce yeterli midir?
Teşekkürler.
Destek için teşekkürler. Aynı şey oluyor evet fiyat düşüyor ama kalitede düşüyor. Bence benim seçtiğim kart daha kaliteli gibime geliyor. Özellik olarak aynı zaten sadece çift fan.
Watt olarak yetersiz midir?
Olmuyor maalesef fiyat artıyor çünkü. Bir yerden kısmam gerekiyor o zaman :/
Destek için teşekkürler. Aynı şey oluyor evet fiyat düşüyor ama kalitede düşüyor. Bence benim seçtiğim kart daha kaliteli gibime geliyor. Özellik olarak aynı zaten sadece çift fan.
Watt olarak yetersiz midir?
BLADE-3600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci, ASUS ROG STRIX RX 5600 XT ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı...
www.gaming.gen.tr
Baktım ve arttırdım yani sizce de attığım link daha iyi değil mi? Zorlamaya çalışayım.
BLADE-3600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci, ASUS ROG STRIX RX 5600 XT ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı...
www.gaming.gen.tr
Baktım ve arttırdım yani sizce de attığım link daha iyi değil mi? Zorlamaya çalışayım.
Bence gamegarajın kasasından güzel hayır adamlar rgb kasa kullanmış ama anakartta rgb desteği yok bide bu hazır sistemlerde bakıyorum ekran kartları hep pahalı olanlar. Gömümü buluyorlar taktikleri belli ekran kartına abanıyorlar diğer parçaların kalitesi işlevi çok önemli değil.