Satıldı Intel i3-10105F - RX 570 4 GB Masaüstü Bilgisayar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Yer
Jerusalem

Tüm ürünler sıfır olarak alındı ve kendim topladım. İlk sahibiyim, ekran kartı ve 2. monitör hariç tüm tüm ürünler 1 yıllıktır. Kutu ve faturaları mevcuttur.
Kesinlikle ölü, takas, çek veya taksit tekliflerinize cevap verilmeyecektir. Şanlıurfa dışına ödeme sonrası kargolarım.
Her türlü ısı ve FPS test görüntüsü atarım. Monitörde rahatsız etmeyecek düzeyde tek bir ölü pixel vardır. Fiyat 10.500 ₺, özel veya yüz yüze pazarlık yapılır. Yorumda pazarlık yapmayınız, aynı fiyata veya ucuza bulacağınız ürünü alın veya başka konu açın. Yorum kirliliğinin alemi yok.

İlan numarası: 1049810102 (Sahibinden ilan başlığında "ac!l" yazdığı için link ekleyemiyorum

Son düzenleme:
Hocam bence biraz pahali gibi geldi. 2.000 monitor desek kaldi 10k. 10K'ya daha guzel sistemler toplanabilir. Bir de 2. el bu sistem.

Ekran kartsız şekilde sadece kasayı satmayı düşünür müsünüz? Monitör, klavye, mause ve ekran kartı istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…