Teşekkür ederim. 60FPS üstü oyunlar benim için hayalden başka birşey değil.Takamazsınız, laptop işlemcisi bu, soket farkı da cabası.
Hangi oyunları düşünüyorsunuz ? Belki hayal olmayabilir.Teşekkür ederim. 60FPS üstü oyunlar benim için hayalden başka birşey değil.
CSGO dan başka aklıma birşey gelmiyor. Belki de 20 FPS aldığım tek oyunlar olduğu içindir öbür türlü popüler oyunları oynayamıyorum. Diğerlerinde 9 FPS veriyorHangi oyunları düşünüyorsunuz ? Belki hayal olmayabilir.
Öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun. 2. Olarak 60 FPS hayal değil fakat grafikten feragat edeceksiniz. CS:GO için bu yol mevcut.CSGO dan başka aklıma birşey gelmiyor. Belki de 20 FPS aldığım tek oyunlar olduğu içindir öbür türlü popüler oyunları oynayamıyorum. Diğerlerinde 9 FPS veriyor
Belki bir ihtimal doğum günümde pc alınır diye çok düşündüm ama oda nafile oldu. Evet doğum günüm dündü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.