Intel i3 2350M yerine Intel Xeon'E-5450 takılır mı?

PhonChick

Hectopat
Böyle bir şey yaparsam uyumsuzluk oluşur mu veya anakart sıkıntı çıkar mı?

Anakart: Sony VPCEH3H1E.

dxdiag_2019-09-04_09-43-36.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunları düşünüyorsunuz ? Belki hayal olmayabilir.
CSGO dan başka aklıma birşey gelmiyor. Belki de 20 FPS aldığım tek oyunlar olduğu içindir öbür türlü popüler oyunları oynayamıyorum. Diğerlerinde 9 FPS veriyor
Belki bir ihtimal doğum günümde pc alınır diye çok düşündüm ama oda nafile oldu. Evet doğum günüm dündü.

CSGO dan başka aklıma birşey gelmiyor. Belki de 20 FPS aldığım tek oyunlar olduğu içindir öbür türlü popüler oyunları oynayamıyorum. Diğerlerinde 9 FPS veriyor
Belki bir ihtimal doğum günümde pc alınır diye çok düşündüm ama oda nafile oldu. Evet doğum günüm dündü.
Öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun. 2. Olarak 60 FPS hayal değil fakat grafikten feragat edeceksiniz. CS:GO için bu yol mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OC laptoplarda denemediğim için bir yorum yapmayacağım. Temizliğini de yaptıysanız başka yapacak birşey yok. RAM belki arttırılırsa biraz FPS artabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı