Intel i3 3110M yayın bilgisayarı olur mu?

Abdullatif

Megapat
Daha fazla  
Uzun süredir elimde duran laptopu kullanmaya karar verdim. Harici ekran kartı olmayan bir laptop, işlemcisi ise Intel i3 3110M. Sadece yayın PC olarak yapsam sıkıntı cıkarır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacağın işten bağımsız olarak şunu belirteyim. Sendeki işlemcinin 2 tipi var, lehimli ve soketli.
Soketli ise onu çıkarıp upgrade yapabilirsin. Çipset ve BIOS desteklerse 3632QM bile takılabilir.
işlemcim çıkabiliyor evet m serisi oldugu için cıkıyor ama şuan hangi işlemciye yükselte bilcegimi bilmiyorum o konuda yardımcı olursanız sevinirim .

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 85
Görece mantıklı olabilecek seçimler bunlar:Intel ürün teknik özellikleri

Benim önerim direkt 3632QM, aynı TDP ama 4 çekirdek. Sahibinden'de beklersen 200-250'ye bırakana denk gelirsin, onlar da aynı gün giderler.
Beklemem dersen de 300'den fazla vermeni önermem. O durumda daha makul fiyatla 3540M/3520M beklemen gerekir.

O kadar açılmam dersen i5.

[Cok teQUOTE="Siyah Martı, post: 4763656, member: 75721"]
Görece mantıklı olabilecek seçimler bunlar:Intel ürün teknik özellikleri

Benim önerim direkt 3632QM, aynı TDP ama 4 çekirdek. Sahibinden'de beklersen 200-250'ye bırakana denk gelirsin, onlar da aynı gün giderler.
Beklemem dersen de 300'den fazla vermeni önermem. O durumda daha makul fiyatla 3540M/3520M beklemen gerekir.

O kadar açılmam dersen i5.
[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim bunlardan hangisi yayin icin iyi olur onlari araştircam fazlasinda gözüm yok :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı