Intel i3 3240 Sistem'de Görüntü Sorunu - H67MA-E45 (B3)

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 3.203
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Ya beyler benim kasaya görüntü gelmiyor. Uzun uğraşlar sonucu monte ettik. Tüm fanlar dönüyor. Anakart ve Ram'de ki ışıklar yanıyor. Fakat monitöre görüntü falan gitmiyor. Bip bip seslerde çıkmıyor. :confused::confused::confused::confused:

uBG1PGy.jpg
]
mOD9lUH.jpg
NJOrWdO.jpg

• Intel i3 3240
  • MSI h67 ma e45
  • Geıl 2x2 ddr3 ram
  • Seagete barracuda 500gb
  • Cooler master haf plus gx 80 plus 750 watt

Koyduğun fotolardan ne anlamamız gerekiyor Sercan? Kasayı kapatsaydın, böylece medyum görüşlerimi kullanıp nerede hata yaptığını görebilirdim. Yani şu fotoları çektikten sonra ne düşündün? "Ovvv, mükemmel fotolar oldu. Bunları koyunca hemen çözümü bulacaklar!" diye düşünmedin umarım. Yüksek çözünürlüklü fotolar koy, neyi yanlış monte ettiğini görelim.

Adamlar kasayı benden direk aldılar. Bir kağıt verip yolladılar. :D Kağıtta toplama yapılacak yazıyor. :D Artık toplarlar. :D

- - - Güncellendi - - -

Vatandakiler beni aradılar. Anakartım 3.4 ghz desteklemiyor dediler. :D :D :D Bende farklı bir işlemciyi deneyin dedim. :D Denediler çalıştı benim işlemciyi ya ben montaj yaparken yakmışım ya da bozukmuş dediler. İşlemcinin faturasını ve kutusunu istediler. :D Artık hafta sonu götürürüm.

Sercan Yeşil, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı