Ya beyler benim kasaya görüntü gelmiyor. Uzun uğraşlar sonucu monte ettik. Tüm fanlar dönüyor. Anakart ve Ram'de ki ışıklar yanıyor. Fakat monitöre görüntü falan gitmiyor. Bip bip seslerde çıkmıyor.
Anakart bağlantı noktaları belirgin olmadığından resimlerde yardımcı olamıyorum. Arkadaşların dediği gibi Kullanma klavuzuna pinlerin doğru yere yerleştiğine Fpannel kablolarının doğru bağlandığına İşlemcinin doğru ve macun sürülü olarak takıldığına emin ol. Ramleri sıkı ve doğru yere taktığına emin ol. Bunları yapınca cmos reset yap ve direk bios'a gir.
PC'deki parçaları yanlış takma gibi bir ihtimal kalmadı artık günümüzde, dolayısıyla parça yakma gibi bir risk yok. En kötü ihtimal ön Power SW gibi kabloları yanlış takıp en fazla kabloya zarar verirsin.
Şey oldu cmos reset yaptım. Yani Emou dedi aslında bios pilini çıkar tak çıkardım taktım. Tuşa bastım. Pc ya 3 yada 4 defa bip bip dedi. Kapandı.
Bip sesi kendi kendine gitti. PC öyle çalışıyor fakat görüntü halen yok. Sizin dediğiniz kabloları tek tek kontrol ettim hepsini denilen yerlerine takmışım. Takmasam zaten tuşa bastığımda açılmaz. Hem ledler'de yanıyor.